fbpx

Hmmm…Betul Tak??…

Ape kes tajuk entry camnikan…ihkihik…

takder…sebenarnye nk tanye…

betul tak gaji masuk awal sket this month…around 10th dh masuk kan…

then betul tak next month gaji masuk macam biase say around 20-25th…

panjang jugak gap tu…dhla banyak pakai duit nak buat belanje raye…cane niiii….

hmmm…kalau dapat bonus rm3000 just after kite balik raye ni agak2 ok tak…?

After raye at least ade sket duit simpanan kan…dah la after raye byk open house…

nk tau tak cane…hmmm…email me…i tak sabar nk share ngan u all…

SELAMAT HARI RAYA AILDILFITRI…

MAAF ZAHIR BATIN..

SEMOGA HARI RAYA ANDA LEBIH MERIAH…

INSYAALLAH………….AMIN……..

DEDICATE LAGU NI UTK SEMUE….HIHIHI…


Join the discussion 4 Comments

  • wani says:

    hi salha
    saje la nk share
    actually next month gaji masuk awal jugak
    8th ke 10th sbb deepavali.
    the following month (nov) baru gaji masuk mcm biasa 🙂

    however, additional money will always help la kan 🙂

    • Salha Zain says:

      ok..deepavali…how about the month after deepavali…yup..you’re right!!additional money always helpkan…betul tak…hihihi…thanks wani for the info!!!really appreciate it…

  • Ann says:

    Salam Salha,

    berminat nak tau, saya silent reader selama ni,pernah emel/tinggalkan komen kat hanis, tapi dai tak pernah reply.sedih jugak laaa…huhuhuhu

    harapnya salha dapat beri penjelasan via email. TQVM

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.