fbpx

Holland, Tulips, Chocolate and iAmsterdam, Lets Go!

By 8 April, 2012June 6th, 2012Travelling

3 days to go… Holland Here We Come!

To all my blog readers, I have to apologize sebab tak habis lagi update all Vietnam pictures dah nak kena pegi Holland pulak. Tapi takpe… Next Guangzhou trip will be a bit later so I promise all pictures will be updated. I PROMISE. 🙂

So, finally InsyaAllah myself, hubby and my other business partners will arrived in Amsterdam, Holland and Brussels, Belgium next Thursday. Tak sabar rasenya nak melihat keindahan ciptaan Allah dan menikmati all the local foods there. So jom berangan tgk2 gambar Holland dan persiapan Salha… amsterdam holland 01

Oh tulips…..amsterdam holland 09

After so many travels, makin lama makin banyak beg luggage. Terbaru yang color hijau ni adalah FREE GIFT dari owner stokis kesayangan kami B32, CDM Chan. TQ Sifu.

amsterdam holland 05

Oh, checkout the weather! Sejuk tu 5-11 celcius…

amsterdam holland 03

Some of my jackets and hubby for the trip…

amsterdam holland 06

Long boots and not so long boots…

amsterdam holland 07

amsterdam holland 08

And this one… my living toys… boleh tak nak bawak jugak? Hehe… Takpe ni business trip. So family trip nanti Mama bawak adik yer..

amsterdam holland 04

Betul cakap Encik Tony Wheeler ni. All we have to do is DECIDE. Especially trip ni adalah FREE TRIP dari syarikat for achieving high performance in the business, all we need to do is DECIDE and DO IT. With the strong mentorship, strategy and ACTION, you too can get this trip!

IMG 2986

Leave me a message, call or text me… I’ll guide you through our next trip. Guangzhou and insyaAllah LONDON in 2013!!! I’ll see you soon… XOXO.

Leave a Reply