fbpx

Holiday..

By 8 April, 2011March 11th, 2012My story

Setelah bekerja keras selama 4 bulan untuk Pakej Hong Kong..Sampai taktau penat and taktau waktu tido..finally, i berjaya bawa hampir satu bas ke Hong Kong…Alhamdulillah…rase happy sangat bile impian rakan kongsi tercapai…

Congrats utk qualifier Hong Kong dan penerima Jam Tangan..Jam tangan meaning dah semakin ramai rakan kongsi Salha berjaya pegang income 5 angka…5 figure income + Hong Kong FREE..wow!!sure korang enjoy sakannn…

tomorrow Salha akan reveal siapa qualifier2 ni semua..so tungguuuu….

Jadi bile dh closing…memang i betul2 balas dendam..nk qada’ tido, qada’ makan and qada’ shopping..

So me and Hanis check in kat Double Tree..we all amik Executive Suite..sebabnya…kami bawak bibik…takkan nk tido sebilik kot…jadi kenela book bilik hotel yang big enough and ade compartment..

Memang best yang tak terkata..lagi best bile gi holiday with my best buddy aka pemimpin ini….

Seriously i ckp, even holiday kt area KL je but our holiday was totally AWESOME!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AWESOME!!!!

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.