fbpx

I Love Hip Hop Dance..

Hohhhohhh…Jangan terkejut dengor….takdelah…i suke tgk orang dance but dalam banyak2 jenis dance kt dunie ni..i paling suke hip hop dance…Antara hobby i, i sukeeeeeeee bukak you tube and search dance hip hop nih…haih..mase i mude2 dulu (macamla sekarang dah tue), napela step dance die tak banyak camni…budak2 sekarang nih banyak betul idea…

Anyway, kalau dalam video nih..pade i yang paling terrer dance of coz lah yg cikgu die kt depan and budak yg pakai topi belah kiri sekali…smooth je movement die…kan..kan…but if die improve on sharpness lagi canteekkk…

pandaila aku ngomen…macamla terrer dance..hohohhh…

No, i mean…kalau sesuatu dance tu sharp bile dancer tuh boleh buat camnih…

Ni Omer Bhatti, anak MJ…mane taknye…maybe practice ngan ayah die since umur 8 tahun…mestilah best…
Choreographer MJ pun ckp MJ ni dancer paling sharp dlm dunie…mane tak anak die dapat tempias..tul tak…
R.I.P MJ…I love you!!!

Join the discussion 3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.