fbpx

Selalu tak dgr org cakap ” i love my job”!! or korang selalu dgr orang cakap ” i hate my job” and kadang-kadang ” i hate my boss” or lagi teruk lagi ” my office sucks!!!!!!!!!!”……

ihik..ihik..

kalau keje kt ofis selalu tak cakap “boringnyee..nape takde keje nk buat..asyik ngk pc je” and “banyak giler keje nk siapkan..cane ni..arghh”…

ihik..ihik…

Tapikan..saye sgt suke kerje saye..cinta keje saye..my heart and my soul..muahs..muahss..

nk tau tak ape saye buat satu hari..

6am: semayang subuh

8am: hanta my two son to nursery

9am: jalan-jalan and kadang-kadang swimming

1pm: appointment ngan client kt The Curve, Midvalley, Pavillion, KLCC..suke hati je nk set kt mane2..

3pm: semayang zohor and berjalan2 sambil bershopping2..

5pm: amik my two son kt nursery

6pm: sampai umah semayang asar and tgk tv ngan amin ngan adik

8pm: hubs balik and semayang maghrib + dinner

10pm: semayang isyak and tido..kroh..kroh..

yang part paling best bile akhir bulan masuk cheque RM5000++ and bulan depan maybe RM8000++

ihik..ihik..

best tak camni..mane tak saye cinta keje saye..

p/s: kalau nk tau call je..019-2516237..

Join the discussion 9 Comments

  • hanis says:

    ohh memang best sangat2!!! hurmm bulan ni i dapat berapa plak hekk?! i target 10k. kekekeke boleh la aku beli chanel lol.

  • Liyana says:

    Hi! thanks for dropping by. Wow… memang best aje tgk your daily schedule! I’ve seen a pic of you b4 & after using PB. Amazing. My body changes after hitting 30’s. maybe I need PB too 🙂
    p/s: I love taking photos and share it with hubby too. Tapi belum pandai lah, byk main belasah aje 🙂

    • Salha Zain says:

      ihik..ihik..i pun suke dgn my daily schedule…o ye ke..ha’ah i pakai PB..ramai kawan i pun pakai pb mmg semua positive..diorang suke sgt..lagi2 yang dh kahwin..paham2la kan…jom la pakai…kalau u nak britau i..i can orderkan for you…kalau pakai credit card it will be aloooooot cheaper…trust me..
      papehal ni email i..salha2910@gmail.com……

  • su says:

    is it possible for u to show us ur cheque at least for this month..coz u know, to join ur group will need to contribute a lot oof money first, at least wif proof all of us will know that this works…

    thanks. im juz curious n interested n im sure everyone out there also want to see it

  • jelesnya tgk ur daily schedule…i minat gak nak join,tapi cam takde masa sgt coz keja kt ofis lg..tgk la ke depan kot2 ada masa free banyak,i contact u..

    • Salha Zain says:

      thats the beautiful thing about the business…yang sibuk pun still boleh buat because kami ade carenye..hihihikk…call la!

  • su says:

    tq salha. u r so nice =) cant wait!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.