fbpx

I saw Edward Cullen’s car in front of my eyes!!!

Waaaaaattttttttt!!!!!!!!!!!!!!!Arghhhh!!!!!!!!!!!!!!!!Aaaaaarghhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jerit ala histeria and kalau boleh nk cium-cium kete tu…serius i dh hampir giler bile tgk kete C30…nilah first time i tgk C30 yang real punye…and i think, agaknye mmg baru sorang la kot kt mesia yg pakai kete ni…

Announcement!!

Kepada pemilik kenderaan ini..kami menjumpai kenderaan anda kt carpak cineleisure..cantik je parking kat tepi and bile sesiape peminat2 twilight seperti i lalu haruslah jeles tahap devil..i and husband nk mintak maaf kerana menjadi stalker pade hari itu disebabkan tahap kegilaan i yang over…kereta ni adalah sgt cantik..berkilat-kilat..kaler merah membara-bara sehingga jantung i pun membara-bara juge…i adalah sangaaaaaaaaat bangga sebab pemilik kete ni siap letak tulisan Allah gantung kt back mirror so confirmla anda melayu and Islam…jadi..adakah anda berminat nk jual kete ni at least bulan ogos atau september kerana kalau rezeki i murah…i bercadang membelinya…i nk bawak kete ni tengok The New Moon nanti…tapi boleh tak nk buat satu permintaan dulu..boleh tak kalerkan silver…sebab kete Edward adalah silver…The new moon jangan edward tukar kete sudahhh…hikhik..


outing_volvo_c301

outing_volvo_c30_21

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.