fbpx

Ini menu saye semalam..

Semalam nape ntah i sangat berselera makan…makan dah like nobody cares..selagi boleh la orang kate…gamba2 ni bukanla gamba sebenar..manela sempat nk hangkut D300 dalam keadaan kelaparan ye tak…dah la bukan ringan bende tuh..so ini la gambaran menu saye pada hari semalam..hihii…

kenny-quarter-meal
Breakfast ku…
thairezeptetomyamgung
Lunch..kuew teow tomyam
3172125377_23d5c8d3762
logik tak ini sebagai tea..
3281339083_66d65e07a5
tea juge…4 keping gakla i telan..
nasigoreng
makanan2 dinner saye…nasi goreng..
2306918626_0e8fbe73f8
sotong goreng tepung
58028434p1080465
udang goreng tepung..dua-dua pun i order…
2524429942_68a064d893
kailan ikan masin
tom-yam
toyam lagikkk…hambik…

Layak tak i yang bernafsu dragon ni tetap maintain jugak berat badan…tapi..berat badan i memang maintain…heaven kan camni…hidup sentiasa gembira…PB thank youuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

Join the discussion 9 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.