Its a Loooooooong Weekend!!!

Orang Cina tengah raye…saye pun raye jugee…my whole family from jb and singapore turun KL…wahhh best nye…

Macam-macam aktiviti kitorang buat…sampai rasenye..takde satu jam pun yg kitorang duduk rehat…semua penuh ngan program…

Dari subuh gi kuliah subuh kt masjid, breakfast, shopping, swimming, makan lagi, gi shah alam, shopping lagi…pastu ade satu aktiviti yg agak unik sket for me ialah naik cruise…

Kitorang naik cruise kt Putrajaya…walaupun dah berbelas kali gi putrajaya…tapi bile tgk balik scenery putrajaya from cruise macam lagi cantik pulee…bile naik cruise rase cam aman je…walaupun i ni fobia laut tapi ni nasib baik tasik…so tak kisah sgt…hihi…

Ape-ape pun…naik cruise memang supeeeerrrrb!!!rase nk naik lagi….siap nyanyi lagu Titanic ngan amin…haha…

Gamba kitorang amik tak byk sebab just ade camera phone je…bolehla tak bawak camera kan…sebab tak bajet nk naik cruise…

So nanti…uols naikla cruise jugak…memang sesuai nk ambil2 angin ngan family…rase happy sangat2…hihi…

cr6

me and amin...baru lepas nyanyi lagu titanic

cr

bapa-bapa sedare amin...hihi...

cr1

adik...alamak..hingusla...

cr3

ni mabuk laut ke??

cr4

miss photographer of the day...

cr5

Uncle and aunties...thanks for the ride....hihi...

So after this, kite nak cruise mane pulak??…hihi….

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.