fbpx

Jalan-jalan Cari Makan : Jaslyn Cakes, Bangsar

By 22 May, 2015May 25th, 2016My story

Petang ni, kita nak jalan-jalan cari makan kat satu tempat yang tengah viral kat Instagram. Jom ikut Salha pegi ke Jaslyn Cakes, Jalan Telawi 2, Bangsar.

Actually ni percubaan kali kedua, sebelum ni pernah datang waktu weekend, boleh tak kek semua habis sold out! Dahsyat kannn… Mesti sedap!


Ok dah sampai. Sugar & Spice, here I come.


Yeay! Happy sangat sebab masuk jer kek semua penuh lagi. Tak sabar!


Red Velvet at RM13.90 per slice

Salty Brownies. RM10.80 per slice

Pricelist for Jaslyn Cakes menu.

 


Muka-muka excited nak tunggu kek.


So hari ni kita try Peanut Butter cakes, Salty brownie and Butter Loaf…


Tadaaa… Wah Fateh, tengok tu. Nyum nyum…

      

Sebab semua cakes yang Salha try tadi 4-5 bintang, kita beli pulak Red Velvet bawak balik for supper. Gittew..

All in all, highly recommended. Taste all good. Ambience very nice. And good service.

Kalau Kuantan ada Kula Cakes, Bangsar definitely have its signature in Jaslyn Cakes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.