fbpx

Jom Makan Cookies Raya…..

By 18 August, 2009August 20th, 2009Uncategorized

selamathariraya-zabil

Hari Raya kembali lagi…Seperti biasa..tiap2 tahun mesti i akan jual kuih raya specially made by my mum yg masuk tahun ni dah dekat 26 tahun dah buat kuih raya…Alhamdulillah..Mungkin disebabkan dh 26 tahun buat kuih sebab tu la agaknya kuih my mum tetap menjadi permintaan…huhuhu… setiap tahun memang tinggi permintaannya…kadang2 macam tak percaye kuih my mum dh travel oversea jugak contohnye UK, US, Brunei, Singapore, Australia..maybe student2 kt sane rindu nk makan kuih ” Homemade Cookies ” dari Malaysia…yelah..kalau beli kt supermarket lain rasenye..Ok dont worry….Great news untuk semua orang di Malaysia maupun luar Malaysia… kuih my mum tetap ade this year macam biase…Gambar2 kuih and pricingnye ade di bawah ni….jadi silalah pilih yg mane suke…Semoga Hari Raya anda lebih ceria diwarnai oleh kuih2 my mum yg beraneka warna dan rase ini..

Pade sesiape yg nk rase and nk order kuih raya my mum…(pls state your hp no and home add ass well)..

email or call me at:

salha2910@gmail.com

012-222 9453

* ORDER SEHINGGA MINGGU KEDUA PUASA (4 /9/09)…

* PENGHANTARAN UTK  SEMUA AREA KOTA DAMANSARA, MUTIARA DAMANSARA, SRI DAMANSARA, DAMANSARA DAMAI, PRIMA DAMANSARA WILL BE F.O.C.

* OTHER AREA RM10 JE..

* UNTUK YG LUAR MALAYSIA UPON POSTAGE CHARGES..

Pade sesiape yg nk tau..i siap kasi rating skali…hihihi…

—–> HIGH DEMAND (HD)

—–> ALLTIME FAVOURITE (AF)

c1
CHOCOLATE RICE COOKIES RM20 (HD&AF)
c2
ICE CREAM COOKIES RM20 (HD&AF)
c3
ALMOND CHOCOLATE CRUNCHY RM20 (HD&AF)
c4
BISKUT GAJUS RM20 (HD)
c5
SARANG SEMUT RM20 (HD)
c6
LONDON ALMOND DELI RM22 (HD&AF)
c15

WHITE CHOCOLATE LONDON ALMOND RM22 (HD&AF)

c7
CRUNCHY PEANUT RM20 (AF)
c8
BISKUT BADAM RANGUP RM20 (HD&AF)
c9
CHOCOLATE SMARTIES RM20 (HD&AF)
c10
KUACI SNOW COOKIES RM20 (HD&AF)
c11
ALMOND AND YAM FLAV COOKIES RM20 (HD)
c13
MAZOLA COOKIES RM20 (HD&AF)
c14
MAMA KERRY RM20 (HD)
c17
LONDON ALMOND CLASSIC RM24 (HD&AF)
c18
BANGKIT CHEESE RM18 (HD&AF)
c19
BANGKIT KACANG HIJAU RM18 (HD&AF)
c20
FRUITY CORNFLAKES RM18 (HD&AF)
c21
SAMPRIT CHOCOLATE CHIP RM18 (AF)
c22
SAMPRIT CHERRY RM18 (HD&AF)
c23
SAMPRIT MADU TIGA RM18 (HD&AF)
c24
COCONUT BUTTER RM18 (HD&AF)
c25
PEANUT BUTTER COOKIES RM18 (HD&AF)
c26
SUJI NESTUM RM18 (HD&AF)
c27
CHOCOLATE OATS RM18 (HD&AF)
c28
AMOS CHIPS RM18 (HD&AF)
c29
BANGKIT PELANGI RM 22 (RASA ORANGE, STRAWBERRY, DAN COCONUT) (HD&AF)
3831272743_dfab5d65cb_m1
TART NENAS RM24 (HD&AF)

Join the discussion 27 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.