fbpx

Kak Nish…U’ve made my day!!

Thank to Kak Nish from Melthoney coz u really make my day!!

Last week if i not mistaken, i ade order cupcake from one of my husband’s friend…disebabkan perangai hantu i yang terlampau suke cupcake datang kembali, jadi saye pun mengorder cupcake from kak nish…mule mintak cupcake vanilla and tak kisah ape2 decoration pun asal ade krim skit2 sudah…i tak kisah cane pun bentuk..janji masuk mulut, hilang rase gian ku itu…

Jadi, mase cupcake i dh siap, i gi rumah kak nish to pick up the cupcake…masuk2 je…woooowwwwwwwww!!!!!!!!!!!cantiknye rumah kak nish…ala2 english campur italiano gitu…i memang kagum dengan rumah die yang boleh kate layakla untuk masuk magazine2 ID di luar sane…lepastu…dhla rumah cantik…ade bau2 cake and muffin pulak tu….ni baru betul “rumahku syurgaku”…teeehihihi….

Sambil sembang2, kak nish keluarkan pulak blueberry muffin yang lazat and masih hot from the oven….harusla i makan sampai tak ingat orang belakang kan…dhla sembang dengan kak nish and family best betul…diorang sangat peramah and klakar…boleh satu kepale ngan i…sampai dh nk kul 11pm pun tak sedar…then sebelum balik kak nish keluarkan my cupcake…U KNOW WHAT? TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAA……………….

Im so surprised when i saw,

salhazain1

Cuteeee taaak????…Salha Zain with my Blog’s name on it….Fabulous!!

salhazain2

teeehihihi….im so happy…..

salhazain3

Thank you kak nish for everything….it was a great experience spending time with you and family…

Aaaaaaaaaaand bile nk lawan karaoke…jom RedBox…hihiiii….

And  nk tau tak…alih2 kak nish jadi my real estate agent sebab i teringin nk cari rumah dekat2 situ…rase best je dok kt community situ and lagi dekat ngan rumah kak nish…hahaha…boleh singgah makan muffin hari2…hahaha…..

gurau jeee…..

Join the discussion 9 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.