fbpx

Last Friday, we had an awesome day…My biz partner Nurul and the gang bukak booth kt Karnival Petronas..Booth setting even simple but smart, informative and attractive…Ramai orang berminat nk beli Premium Beautiful…senang kate siap orang2 booth kat situ pun minat Premium Beautiful…

Ade jugak yang minat tanye pasal Biz..about how to join our group…Sebab diorang kate group kami lain dari yang lain…Teamwork, creative, happy2 je, solid income..and macam2 lagi yang kami dengar…Hehe…Yup!! Tu memang betul!!One of a kind.!!Kalau nk tau ape yang one of a kind just buzz kitorang je..Lunch, tea, dinner…cakap je…

Anyway, congratz to Nurul and the gang for the great effort!!!Nurul, Melissa and Bib…Keep it up!!

5 Figure around the corner…We will make it happen for all of you!!!


img_0007

img_0010

img_0012

img_0020

img_0021

img_0017

img_0022

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.