fbpx

Majolica Majorca Shiseido Japan

By 22 October, 2009July 18th, 2014Beauty Tips

Lately, i’ve been a fan of this cosmetic brand from Shiseido Japan..cosmetic die best sangat…this is a budget cosmetics that we can use it daily…i can say, that the quality setanding dengan branded cosmetics coz i pun dh pernah try….sebab tu i berani cakap…hihi..the color of the eyeshadow sangat sweet and nice..sape2 yang memang suke make up ala-ala natural and sweet memang sesuai pakai ni…and bile kite apply sangatla berpuas hati…cosmetic ni takde lipstick but die ade lipgloss and bile kite pakai, rase die sedap and no sticky2 stuff and all…the make up casing pun cantik2 ala2 classic victorian…semua cantiklah…tak tahan tengok…

And the best part is, cosmetics ni ade jual kt Watson..sungguh senang nk cari…believe me, if u gi je counter cosmetic ni mesti tangan u tak boleh capai satu je…macam i..sekali capai, niat nk amik satu tapi resultnye terambik 5 terus…and walaupun capai 5, still within your budget…owhh…sungguh menerujakan hatiku…

Tryla!!

mm

Majolica Majorca

n894675569_5328774_1910

Product range

n565170444_5008198_2128

nampak tu..the compact powder punye casing...cantikkan..

n565170444_5008196_9514

Counter die..

n565170444_5008199_3852

lagi product range...

Join the discussion 5 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.