fbpx

Makanan hospital adalah OH MY GOD!!

Masuk harini dh hari ke-5 dah dok hospital coz my baby irfan is still under treatment…dgr2 dh boleh discharge esok…hopefully…i yang tak sakit ni rase cam nk sakit dah…mane taknye..asyik makan makanan utk org sakit…haduuii…tadi i dapat lauk ikan masak taucu,syur goreng and cream sup kentang…

persoalannyeee…

kenapekah perlu ikan masak taucu macam isi ikan separuh masak pastu tuang je taucu dari botol yeos tu kt atas ikan..

kenapekah sayur goreng macam sayur potong halus2 pastu goreng je ngan minyak pastu letak air sikit..garam pun takde..

and..apekah kaitan cream sup kentang ngan konteks lauk pauk seperti di atas..sungguhla tak matching…

bukan sahaja OH MY GOD..tapi everytime nk telan cam OH GOD..PLEASE HELP MEEE!!!

tapi disebabkan kelaparan melampau..i telan jer….now baru tau cane penderitaan org2 kt africa…(logik ke camni…)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.