fbpx

Harga Min Kaffe (Mineral Coffee) Promosi 2021

By 10 November, 2016December 15th, 2020Min Kaffe

Order Min Kaffe Harini, Deliver Esok.

Dah pernah rasa MinKaffe? Tak puas? Nak lagi dan lagi? Memang bukan u ols jer yang rasa macam tu. Sebab tu lah MinKaffe ni dah jadi Kopi Paling Viral since 2018. Ni dah nak masuk tahun 2021 kalau tak pernah rasa rugi tau.

minkaffehaio

Untuk order dan dapat harga promo, Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe”
kepada 012-230 7430 atau klik “Beli Min Kaffe” button kat bawah ni.
For more info, boleh scroll dan baca info dibawah.

BELI MIN KAFFE

minkaffehaio

KHASIAT MIN KAFFE (MINERAL COFFEE) KOPI TANPA GULA

1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.
2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)
3. LAWAS. Majoriti pengguna MK dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet.
4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer MK terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.
5. KOPI KURUS. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan.

khasiat min kaffe

CARA PENGAMBILAN MIN KAFFE

Bancuh satu sachet Min Kaffe dengan 150ml air panas. Kacau dan minum.

Boleh juga diminum sejuk bersama ais. Lagi best bancuh pekat panas, pastu shake dengan ais.

min kaffe cara pengambilan

HARGA MIN KAFFE

Harga Official Pasaran bagi sekotak ialah

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

Untuk pembelian 12 kotak dan ke atas, layak dapat harga borong.

Untuk Harga Istimewa KHAS untuk blog reader Salha, boleh Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe” kepada 012-230 7430

Kami dah jual Min Kaffe ni seluruh Malaysia dan juga antarabangsa Singapura dan Brunei.

ORDER SEKARANG!

Beli Min Kaffe

Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe” kepada 012-230 7430

Join the discussion 50 Comments

Leave a Reply to Sabariah binti Md Noor Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.