Salha minta maaf sebab lame sangat dah tak update blog…

Salha tengah bantu rakan kongsi yang baru join the business and berjuang untuk capaikan impian rakan kongsi untuk ke Perth Australia…

Pada blog-blog reader Salha and sesiape di luar sana yang nak tahu dan berkongsi peluang business ini bersama-sama..Boleh call je Salha on my mobile 012-2229453…

Jom kite berjaya bersama-sama…!!

Utk sesiape2 yang berminat untuk membeli PB,

Promo still ON!!

Cepat2 rebut peluang….!!

Call me..

And last but not least…pada sesiape yang rindukan sayee (hehe…perasankan i…), cepat2 hilangkan rindu tuu dengan membuka channel TV9 malam ni yee…

tv9

Dekat Di Hati...

Jangan salah channel pulak ye..hehe…

Salha di jemput untuk ditemuramah di rancangan:

‘Hujah’

Siaran Langsung

pada pukul 10.30pm

P/s: So sesiape yang boleh rekod nanti tolong rekodkan ye…takpun upload kt You Tube ke then let me know k..So Salha boleh tengok jugak nanti…k…

Jangan rindu-rindu Salha k…

Kite jumpe malam ni tau…!!


swisshotel

Muaahhss!!

Love,

Salha Zain

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.