fbpx

My Brother’s Wedding…

Last 2 weeks is my brother’s wedding….Kawen jugak akhirnya…Alhamdulillah…walaupun simple tapi sangat meriah…ramai sungguh orang datang…plan nk buat kecik2 je…tapi cane nk kecik..kawan2 my brother je dh beratus…huhu…anyway, Congratulation to Uzai and Emy…semoga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat..buat anak ramai2…hahaha….

dsc_6489

Pengantin berpeluh..

dsc_6495

detik2 berdebar..

dsc_6518

emy...pengantin perempuan...

dsc_6550

lafaz akad..

dsc_6729

kawan2 uzai...yg rekemen uzai kt emy, faiz tu yang kt atas tu baju coklat muke cam arab2 tu..

dsc_6764

2nd day..rombongan berkumpul kt masjid...konsep batik..

dsc_6774

adik nk jilat mama...

dsc_6800

me and my family tercinta...

dsc_6821

iqbal-bestman uzai...die pun berpeluh jugak..taktau nape...haha..

dsc_6860

dah jumpe sang puteri...

dsc_6851

pak guru silat uzai..uzai pun dh pak guru jugee...

dsc_6909

makan beradab...

dsc_6956

adik boring...

dsc_7027

mama bercam-whoring...

dsc_7033

lagii...

dsc_7038

dan lagi...kami pengantin lamer...

dsc_7117

amin boring...main playground sorang2..

dsc_7234

pengantin arrived..

dsc_7309

rakan same2 silat...ni adam...

dsc_7326

anak murid uzai..ni hamka..

dsc_7377

anak murid lagi...ni ery name die..

dsc_7446

ni adik kami arif...die anak murid uzai jugee...silat penutup...

dsc_7583

Kawan2 uzai...bukan ni je...ade lagi selori sebenarnye...haha...ramai sungguh...

dsc_7882

ok tata all.....

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.