fbpx

My Idol in Personal Money!!!

Terkejut and seronok sangat bile nampak orang yang kite suke and yang menjadi idol kite setiap mase disatukan dalam satu buku…nk tau buku ape…INI DIEEE!!!

pm

My Multimillionaire Idols...Owh i love you!!

U all boleh agak tak sape yang i paling suke kt gambar ni??

Mestilah IRFAN KHAIRI and pasangan CDM KAK ANA and ABG LAN..

Owh..sungguh teruja bile i tgk gambar ni…bangga sangat2…dari kalangan orang yang biase je jadi luar biase…

Teringat pesan kak ana..”Kak ana yakin Salha boleh jadi macam kak ana, yakin pada diri dan gunakan segale potensi yang salha ade…kak ana rase..salha confirm berjaya..”…owh…sungguh mendalam maksud tuh kak ana…

Macam tak percaya tiap2 hari Rabu i boleh berjumpe dengan jutawan ni…kongsi pengalaman dan idea die…and yang paling best bile sekali kite dekat and bertanye satu soalan kt die..jawapan die boleh buat satu chapter buku…kalau kite nk pegi seminar2 kat luar sane nk tanye tips2..mesti beratus2 sampai beribula nk bayar…..inikan free…boleh jumpe tiap2 minggu pulak tuh…bukan setakat jumpe…boleh peluk2 pulak tuh…oh kak Ana I miss youuu!!…jumpe lagi yeh Rabu nih..hihi..

Ya Allah…syukur sgt dipertemukan dgn pasangan CDM ni…saya akan pegang kate2 kak ana…saye akan jadi macam kak ana…InsyaAllah…

Bukan saye sorang je yang boleh jadi macam kak ana…anda semua pun…jom kita contohi kak ana…kita jadikan impian kite betul-betul jadi kenyataan…bukan setakat impian dalam hati je…

Jangan tutup peluang yang ade…peluang  INI sebenar2nya yang mengubah hidup kak ana dan hidup saye sendiri…percayalah..

Saye sedia berkongsi pade sesiape pun…

salha2910@gmail.com

012-222 9453

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.