fbpx
sabrina

COACH PATENT LARGE SABRINA

Everytime i masuk je Coach i mesti nmpk beg ni dulu…even dalam tu ade berpuluh2 beg yg cantik2 pun i still nampak ni jugak…bile i gi tengok beg lain jap..mesti i datang balik pegang beg ni…biarpun the latest collection kt Coach sekarang is Poppy collection, cantik, berkilat2, and kaler pinkla ape segale..i pilih ni jugak…apekah maksud semua ni..tersangatla menyeksakan diriku…

Oh Sabrina…come to me..cooooooome to meeeeeeeee..(tgh practice Law of  Attraction)…hohohhh….

Join the discussion 2 Comments

  • nora says:

    Hi salha.. wah, ada goal..handbag gitu!!! best.. NOra nih, tak berapa reti nk beli h/bag2 nih.. Sekali beli, yg multipurpose.. Kene belajar tukar h/bag mcm gini.. hahaha.. lagipun, Ipoh mana byk choice…Nak cuci mata kat KL lah.. Bwk nora g shoping kat KL salha.. Boleh?

    • Salha Zain says:

      takpe…nk beli handbag nanti datang kl…kite gi same2…haha..ni nk raya dh ni…jom shopping handbag raya…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.