fbpx

My Premium Beautiful Body..

By 22 April, 2009May 4th, 2011Premium Beautiful

Kepada sesiape yang mengenali diri saye..ini adalah baju or kebaye yang i pakai waktu graduation dulu..which is 6 years back..baju ni dah lame tergantung dalam almari lebih kurang 5 tahun juge tak pakai2 sebab tak muat…baju ni telah diniatkan utk diberi kepade anak2 saudara atau anak yatim ke hape sebab i sudah berkeadaan hopeless utk memakainye lagi..bukan baju ni je..baju2 lain pun…Taaaaaaaaapiiiii…..

Disebabkan i tak sempat utk menempah baju utk wedding my brother..i gatal2 mencubenye juge..

hasilnye..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!(terkejut sakan tahap ternganga to the max!!)

Thank you PB..u really make my day!!!…sekarang saye manusia yang sangat happy even dah ade 2 babies badan still macam zaman U lagi…ihikihik….!!!!

sal

tengok tuu..pinggang 27 inch ok...

sal3

PB i love uuu...

 

Join the discussion 14 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.