fbpx

My Premium Beautiful User Yang Happy..

By 17 April, 2009May 4th, 2011Premium Beautiful

Im so glad after reading Farah‘s blog especially when she keep getting desirable result using PB..uuuuhhh sungguh membanggakan…so this is part of her testimonial untuk tatapan blog-blog reader ku yeee…so if ade sesiape nk yang nk order tak kirela from Malaysia, UK, Sabah, Sarawak, Brunei kat mane2la..sila jangan ragu-ragu ye..email je…

Farah Testi:

“so here are my updates after wearing PB for 2 months:

  • as i mentioned in my previous entry, my period pain yang selama ni tahap sakit mmg maxxxxximummmm serta-merta hilang ditiup angin gitu ;) and honestly, i dont feel that convinced, until my next cycle of period (after wearing PB) which is TODAY!!!!! and guess what, mmg ON TIME and X SENGGUGUT langsung!kebetulan i was in KLCC when i realized it, but it didnt stop me from lepak2 happily with my friends :) sekecil zarah pun tak sakit.now i can say confidently that PB really works!!!!!yeayyyyy!!!!!!happy sangat sampai mcm terbagitau orang ofc yang takde kaitan haha :P :P
  • last nite i slept @ mom’s hse cos sofie’s not around…so this morning when i woke up, i thought of weighing myself before taking shower (dulu before kawen obses betul dgn weighing machine haha!!!) it has been more than 2 months since i last step onto the weighing machine..but before that, lets have a look at the list/types of food ive been enjoying after kawen..

1) Chilli’s – ish ish ishhh haha (cukup kut jari2 kanan)
2) Mcds (sangat la kerappp sbb after dinner mesti lapar so we’ll ring up MCDelivery hehe)
3) Pizza Hut pun!!
4) Delicious – makanan and minuman yang sangat la lemak berkrim…pergi berjuta2 kali kut with different ppl haisshhh horrornye bila fikir balik!! (shoe jgn tutup muka, ur one of them!hihi!)
5) DINNER every nite (please note that before kawen dulu my family mmg tak practise dinner.our last meal would be around 6pm – biscuits, roti…benda2 light je..sape yang bukak fridge after 8 tu mmg la pelik – usually my bro je lah hehe) – so u can imagine la saya yang mmg bukan orang ambik dinner ni tetibe makan nasik hari2 masa dinner..~~
6) Non stop functions + weddings + majlis keramaian + santai2 bersama rakan taulan dan sanak saudara —> ya Rabbi…Sofie’s mom is a super great cook!she can cook everything under the sky, and kalau dia buat nasi yang tajuk dia panjang2 confirm i will tambah like 2 3 kali (sofie suka perli ye tuan2 dan puan2 hehe)
7) ada rakan baru di sebelah workstation saya yang suka mengunyah…n my meal @ ofc would usually be: nasi lemak/mee goreng with sambal byk gila @ 9am…biscuits, chocs, twisties @ 10am….heavy lunch @ 1230pm, biscuits, chocs, twisties again @ 3pm…and malam of course la nasik……
8)sofie would always buy tidbits for supper..our fav include chipster from twisties + rootbeer!!!!sangat sedapp..makan2 pastu tido..wahhh sangat la bagus anak2 beruang makkk :P :P

ok now come the part when i stepped onto the weighing machine and tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!my weight is still the same before kawen, which is 56kgs! :) happynye! (ohhhh masa kawen i lost few kgs sbb stress ya amat, and gained few more, but now back to 56 which is my normal/consistent weight)

ohhhhhh how can i say no to Premium Beautiful??!!!noice2!!!happy :) :) :)

in case ur wondering mana pergi lemak2 yang sepatutnya kena berkumpul setelah selera makan yang ditunjukkan naik begitu mendadak sekali, ask PB :) hihi..it increases ur metabolic rate!and of course lah, exercise tu ada la jugak – which include mengemas/menyental/membersih dan segala2 benda yang berkaitan dgn rumah :)“………..

Bestkaaaaaaaaaaann….


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.