OMG!!!….OMG!!…

By 2 October, 2009October 7th, 2009My story

Ingat tak lagi i ade buat entry pasal migrain..i think baru last Wednesdayla…ade satu ketika bile i tgh2 migrain tuh..i dok depan my meja office kat rumah..tetibe…i rase cam melayang-layang…pastu i try pegang meja i dgn harapan nk stopkan melayang2 i tuh…tapi sekali lagi datang the melayang2 lagi kuat sikit than before…i thot..migrain i yang buat the melayang2 effect..tapi rupe2nye…EARTHQUAKE OK!!!!…….that was my 1st time i sendiri rase earthquake…woooo….dahla mase tuh sorang2 kt rumah..and dahla rumah i ni condominium..papehal jadik mau susah nk lari ke bawah..takkan nk terjun kot…

yang funnynye…i baru tau yang tu gegaran eathquake bile i pegi bank keesokannyela…orang2 bank macam riuh ckp yang semalam diorang balik awal sebab ade earthquake….barulah i teringat rupe2nye i  one of  mangse gegaran…huhuuhu…

TAKOTNYEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

200132141-003

walaupun earthquake tapi maintain jelita gitu...ahaks..

85208805

sukela gamba ni

eq

woooo....

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.