fbpx

One night at Marche’…

Last week, i and hanis gi dinner kt Marche The Curve…i mean family i and family hanis…at first kitorang nk dinner kt ikea..tapi sampai2 je cafe die dah tutup..so kenela tukar plan…tapi best jugak tukar plan ni…coz i tak pernah gi Marche (sedih tak)….memang sampai2 kt Marche..masing2 lapar macam singa..jadi agak melantak jugakla kt situ…pakai amik je food dh tak tgk dah…hadui…tapi sampai sekarang cam terliur lagi…sambil makan sempat lagi amik gamba…

so enjoy the pic!!

dsc_2527

Amin buat peaaaaceeee....

dsc_2581

cane bleh same tema baju nih...?

dsc_2593

amin tarzan...aaaaaaoooouuuu.....

dsc_2598

haris...sorok kt mane nih?

dsc_2594

ni ape kes pulaks?

dsc_2614

Haris posing maut...

dsc_2620

antara food yg kami makan..

dsc_2621

hubby punye food..

dsc_2650

Pakcik..beli terung ni pakcik..20 hengget je...hah ape!!!

dsc_2674

adik..pun nk join gak dinner..

dsc_26941

adik terbeliak...

dsc_2754

mama mama posing jugak..

dsc_2795

me and irfan...

dsc_28541

hanis and family..

dsc_2848

me and family...amin mane pegi ntah..

Sometimes..best jugak dapat outing camni…tgk anak2 kite happy je…terase semangat nk kerja keras before diorang ni besar..nk buat education fund so that biar diorang masuk Universiti sok tak payah gune pinjaman cam kite2 dulu..InsyaAllah…

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.