fbpx

One of My Happy Customer…

This is another testimonial i got from one of my customer from Srawak..her name is juriah…before die email i testimonial die, die siap sms2 i dulu kate yg die happy sgt sebab terkejut baru 1 month dh turun 14kg…she’s even smaller than badan die mase first deliver….so i present you….

Juriah’s testimonial…

“I takde pic b4 la salha ….ade pun tak bertudung.lagipun malu i nak bagi tengok pasal kembang betul i dulu….hihi….tapi kwn2 byk komen begini…(hei ju..ko nampak kecil la after deliver! coz time pregnant i naik 17kg…and bile pakai pb baru 1 month je dah turun 14kg…so beza and ketara sangat2 la kan)…Yang¬† paling best baju lama still leh pakai….Actually,i ni kategori berisi…coz time pregnant 1st baby i hanya turun suku kg jer dr berat asal…So lemak2 i menurun pula ke 2nd baby…

Hari isnin i start period tp tak perasan langsung coz sengugut langsung takde n simptom2 sblm period pun xde juga….kalau dulu2 tu,hari ke2 period i dah start tekan2 perut coz sengugut i sakit sangat n kat class budak2 jadi habuan untuk lepaskan marah….(i ni cikgu)… Tapi pakai Pb ni semua ok…cuma skrg ni target nak kecikkan part perut n punggung pulak…hopefully i berjaya ek salha!….”

Congrats Juriah…i really happy to hear that…yup…u boleh berjaya punye..dont worry…just a few kg to go..

You can do it!!!Go…Go…Go…!!!

If you still curious to know how this thing work…bace kt bawah ni…

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

emm…bawah lagi..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

ok ni die……

 


img-609110052-0001
Thousands of people use this and result is proven..

p/s: any inquiries pls email me at salha2910@gmail.com

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.