fbpx

Open house lagikkk…

The last open house yang kami attend before kami berangkat ke Swiss…i guess…ke ade lagi…pengsan gue…asyik makan jek..hadui…

Open house ni agak special sikit coz beraya bersame2 bizz partner a.k.a best buddies a.k.a sisters yang terchentaaa…yup, our relationship sgtla rapat macam adik beradik since masuk this biz…memang best sgt…susah senang kami kongsi bersama…kita berdoa agar same2 kite menuju puncak kejayaan…yup..we’re millionnaire in the making…we’re gonna make it BIG!…InsyaAllah…

Thanks to Nurul and Mel kerana sudi hadir…sorry coz kak Salha terlambat sket..manetaknye, dari Johor berkejar2 balik Kl sebab nk dtg open house ni gak coz semangat giler dengar Nurul ngan Mel nk dtg…cume tak sempat bergambar je…takpe lain kali kite bergambar…k..

And to Hanis, she’s the birthday girl that nite…Happy Birthday to uuu…(girl lagi kee…hehe)..

Tak lupe juge…Thanks to Madam and CDM Kak Ana for the delicious Nasi Briyani…sedaaap sgt…!!

Wah macam ucapan raye la pulak…

ok nah..ni gambar2 kamii…enjoy…

_dsc7753

Tuan rumah....berhati mulia betul Madam ni..walaupun berbangsa cina tapi dh macam org muslim dah...

_dsc7747

Tiga beradik dalam business...hehe...

_dsc7779

even open house, sempat lagi bincang strategy business..

_dsc77801

target rm100k lagikk...gulp! (buat2 terkejut pulak..hehe)

_dsc7771

My Mr. photographer yg tercintaaaa..

_dsc7798

Kembar ke kami?..same ke?

Rugi tak dapat bergambar ngan nurul and mel…nanti kite bergambar kt airport la nak..hehe..

CDM Kak Ana… our idola….

tiramisu birthday girl…

_dsc7805

Love,

Salha Zain

xoxo…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.