fbpx

Peluang Perniagaan untuk Staff Kerajaan dan Badan Berkanun (Angkasa)..

logokerajaan

Peluang ini terbuka kepada semua staff  kerajaan dan Badan Berkanun (Angkasa)..

Peluang menjadi Usahawan” terbuka kepada anda..Perniagaan yang sangat fleksibel dan boleh dilakukan dimana saja anda berada..sewaktu ‘Lunch Hour’ atau ‘Minum Petang’ di tempat kerja..anda juga boleh melakukan selepas bekerja dan di hujung minggu..kerana hanya 2 jam sahaja di perlukan..dan dengan 2 jam ini anda boleh generate RM1500-RM2000. bayangkan kalau 2 jam setiap hari…hmmm…

Produk kami sudah sememangnya hebat dan permintaan yang tinggi setiap bulan..bukan saje di Malaysia malah luar negara contohnya Singapore, Brunei, Australia dan UK..Pasaran sememangnya luas dan selalunya permintaan melebihi penawaran..Produk kami ialah :

Premium Beautiful– Corset Pembentukan Kontur dan Pelangsingan Badan untuk Wanita dan;

BioAura -Sistem penapis dan rawatan Air.

Kedua produk kami telah mendapat pengiktirafan “Superbrand”

Market tersangat luas di serata dunia dan tanpa sempadan kerana perniagaan kami via internet. Iklan2 di TV3 dan Billboard2 disepanjang highway Utara-Selatan, Timur-Barat membantu lagi anda menjana pendaptan yang lumayan..

Taklimat/Training/Kursus sedang hangat diadakan di Pusat Latihan Usahawan kami bertempat di Damansara..Seat TERHAD dan penuh setiap kali diadakan dan tidak dikenakan sebarang bayaran..Taklimat FREE untuk pendapatan yang lumayan..

Segala khidmat bantuan akan diberikan dari segi pembinaan laman web sendiri, khidmat nasihat perniagaan, strategi perniagaan dan anda boleh memulakan perniagaan anda secepat yang boleh. Mudahkan..!!

Hanya bermodalkan rm200 sebulan dan anda berpeluang untuk mendapat income 5-6 angka..

Tak salahkan kalau mahu mencuba?!………Menambahkan pendapatan yang sedia ada dengan perniagaan yang amat mudah dan permintaan yang tinggi…tak perlu mencari2 perniagaan lain diluar sana…

Call saye sekarang 012-222 9453 atau sebarang pertanyaan sila emailkan ke salha2910@gmail.com

Leave a Reply