Premium Beautiful

Testimonial from customer Salha…

Baru pakai 5 hari dh rase perbezaannya…

Inilah yang dikatakan MAGIC!!

Hanya pemakai PB saje yang tau how MAGIC it is….

Congrats Lily!!

lily

Pagi ni masa pakai PB i notice belakang long bra dah ada ruang sikit. Hari tu masa mula-mula pakai sendat sikit. Now starting to lose. And its true, macam yang Lily tengok2 kat blog Salha n others’ testimoni, pakai beberapa hari je dah start rasa perbezaannya. Rasa lebih selesa n dah macam second skin to our body.

Masa mula-mula pakai rasa lain gak sebab dah lama tak pakai korset. Rasa macam badan disokong n padat. Nak gerak2 pun rasa pelik tapi sebenarnya walaupun pakai PB boleh buat ape je kerja.


These are among positive different yang Lily notice selepas pakai PB:-

1) FIRST DAY, Lepas aje sarung PB (first time ambil masa dalam 5 minit ke atas) terus nampak shape kita berubah! PB membentuk lekuk /curvy yang mana patut so Pinggang nampak ramping and suddenly size cup bra bertambah. Alamak!! *wink* Salah satu benefit PB ialah ia akan memberikan size sebenar lingerie yang patut kita pakai coz memakai baju dalam yang salah size sebenarnya sangat mempengaruhi pembentukan badan. Huhu..

2) SECOND DAY, Dapat pakai pants to office tanpa rasa tak selesa (ketat) coz PB dah menyokong and membentuk Peha. Sangat selesa and more confident. Walau pakai seharian, tak berpeluh and kerap buang angin.

3) FOURTH DAY, Suddenly Lily perasan bila duduk automatik posture badan tegak and nak duduk bongkok pun tak boleh sebab badan dah disokong oleh PB. But..kita tak rasa lenguh pun walaupun seharian duduk tegak macam tu kat ofis. Among kawan2 yang kenal rapat dengan Lily mesti notice yang Lily bila duduk agak bongkok so Alhamdulillah sebab pakai PB ni indirectly dengan sendirinya membantu kita memperbetulkan posture badan & tulang belakang.

4) YESTERDAY, lebih tepat sebelah malam (malam tadi) waktu tak pakai PB, Lily perasan n rasa perut lebih tegangbahagian rahim tu dah semakin pejal n tak menggelebeh. Happy sangat and tak sabar nak dapatkan perut yang Flat macam before mengandung dulu. And bahagian yang ada strecth mark dah makin pudar. Alhamdulillah..

Oh ya! untuk dapatkan hasil maksimum Lily sangat mendisplinkan diri pakai PB ni at least 8 jam sehari kecuali hari cuti kat rumah. Kalau keluar weekend pun Lily pakai sebab nak result cepat. Yelah..dahlah tak sempat exercise, tak boleh diet so the least and easiest thing that i can do is pakai PB which is like baju dalam je sekarang. Sangat mudah and yang penting ada HASIL positive.

Alhamdulillah..

Ni link Lily…

http://lifestoryoflily.blogspot.com/2010/11/19-11-10-my-experience-with-premium.html


P/s: So far boleh dikatakan semua customer PB Salha 100% resultnya positive…Alhamdulillah…

Im so happy for all of you, beautiful ladies!!!!

012-222 9453

salha2910@gmail.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.