fbpx

Another hot mama….

Baru  3 bulan je pakai…

ni gamba betul2 before pakai PB..


hida

and ni after 3 months

hida1

hida2

Just see how PB membentuk kontur  badan hidayah…Dalam masa 3 bulan sahaja PB berupaya menbentuk kontur dan mencantikkan bentuk badannya…Hidayah just pakai PB je and tak buat papepun…cube bayangkan die pakai PB + diet sihat + some exercise…tak Kim Kardashian namenya?…hehe…ni pun dh macam Kim Kardashian dah…i always envy dengan her figure…if u see Hidayah in person u all pun akan jealous jugee ok…

Tak kisah if kita kurus or berbadan gempal, kalau pakai PB anda akan tetap nampak perbezaannya…

Kalau tak percaya, boleh cube…

Sales still ON…

Ade 5 hari lagi…

Jimat RM600  + rebate RM200 lebih  lagik…

Lepas ni dh takde sales camni…

So cepat2 book your set now k…


Join the discussion 10 Comments

  • Shafiqah Ashikin says:

    mak aii bestnye tgk gambar akak nih..sy baru pakai sebulan..harap2 3bln esok..dpt la ramping mcm akak ni yer..hehehe 🙂

  • Hidayah says:

    salha, i baru pakai 2 bulan la..i start pakai PB shortly before bulan puasa (i got my PB from you on 23 July..siap ingat lagi date tu..hehe)..tapi memang la pakai PB ni sgt best..sbb punye la lama i tried to lose weight, dah puas berdiet, pegi gym, pi slimming centre, makan ubat kurus bagai, tapi hasil dia sikit sgt & tak kekal..but PB ni pakai 1 bulan lebih je dah lost 5 kgs, dropped 3 sizes from XL to S!!! seriyes!! saya sgt sukeeee!! 😀

  • Shafiqah Ashikin says:

    salam kak salha..nak tanya nih..sy pakai pb dh sebulan..tp berat brn dok mcm tu jerr..bkn nak turun tp naik plak..b4 pakai berat 82kg..smalam timbang jd 86 lak..ayoookkk!! apasal ekk..ketinggian sy 170cm..

  • Shafiqah Ashikin says:

    ermm tula..masa pakai bln posa tu..ok jerr..pas raya nih apsal tah dok tgk berat naik plak..adehhh x pernah jd dlm history ke..tula..sy pon pelik..erm rasa mcm nk pegi la seminar pb ni..kot2 ble blaja ngan lebih mendalam cmne nak pakai ngan betol..slalu nye seminar nih dia buat kt mana ek..free ke bayar?

  • Shafiqah Ashikin says:

    setiap sabtu??buat kat mana tu..kena bayar tak??

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.