fbpx

Premium Beautiful Elegance

By 14 December, 2013July 8th, 2014Premium Beautiful

Why every ladies need to wear Premium Beautiful Elegance?

Semua wanita suka zaman mereka remaja..atau zaman “anak dara”sebab semua nak badan yang cantik and masih belum terjejas degan badan “after bersalin” atau “after kahwin”…
“Aset” kita zaman remaja pun masih “mantap” tak seperti selepas menyusukan bayi…
contohnya, macam gambar dekat bawah ni…siapa tanak badan Barbie kan???

article-2308658-19469C2D000005DC-825_634x950

Semua “gila” nak badan macam ni…tapi hanya wanita saja yang tau, betapa menangisnya nak dapat badan macam ni semula…

Diet?

Memang diet giler-giler…sampai ade yang sanggup tak makan nasi setahun..

Gym?

Rase nak naik treadmill tu kalau boleh sampai pengsan sebab semata-mata nak kurus…

Hasilnya??

YUP!! Sometimes memang agak tak membanggakan…

Kenapa?

Sebab faktor masa…kebanyakan wanita bekerja, and tak sempat nak pergi gym hari-hari..yelah..kite bukan artis Hollywood nak pergi gym hari-hari.. mane nak uruskan anak, rumah, suami… maybe kalau boleh pergi gym pun 3 kali seminggu tu pun kalau lucky la..And, sometimes, banyak kerja kt office sampai taktau waktu makan…makan je mane sempat…and memang wajibla skip meals yang penting macam breakfast and lunch…last-last..mase dinner dah lapar sangat, hentamla makan banyak-banyak…

Dah cuba diet and exercise sebaik mungkin, tapi mungkin hasilnya macam gambar kt bawah ni…

Portrait Of Woman In Her Underwear

Kita dah cuba sebaik mungkin dah..ok badan takla terlalu besar..mungkin hasil diet ala “zaman moden” and pergi gym 3 kali seminggu, kemungkinan dapat badan yang okla maintain camni…tapi sometime, shape pinggang tak brape nampak dan breast dan punggung agak jatuh…betul tak?

So, kite memang kene pakai something yang boleh bantu reshape balik badan kita ni…

Paling senang, sarung je Premium Beautiful Elegance..

body-shapes

Badan wanita ada macam-macam bentuk… Apple, Pear, Hour Glass and hah..!! Suratkhabar Daily News?? Badan sape la tu kan…huhu..

Apa-apa pun..semua pun nak badan Hour Glass.. betul tak? betul tak!!

tak kisahla badan bentuk bola sekalipun, nak Hour Glass-kan jugak…

Apa bestnya Premium Beautiful Elegance ni?

Untitled.png pbe 3

Ok tengok ni…

Untitled.png pbe 4

Ni tempat di mana, lemak-lemak wanita selalu berkumpul and kalau kite tak cepat-cepat pakai corset, selalunya lemak-lemak ni akan membesar dan menggeleber..

Untitled.png pbe 4

So bile kita sarungkan corset Premium Beautiful Elegance, kite dapat alihkan lemak ke tempat yang sepatutnya dan untuk secure lemak dari beralih ke tempat yang lain…

Untitled.png pbe5Jadi badan kite nampak lebih kemas bile pakai corset…and lama-kelamaan, badan kite pun akan ikut bentuk corset kita tadi and lemak lebihan akan dibakar oleh FIR yang ada dalam fabric corset ini dan dibuang melalui perpeluhan atau melalui sistem perkumuhan..

Bayangkan, kalau anda pakai Corset + Diet + rajin ke Gym..agak-agak lagi cantik tak bentuk badan anda…??

lagi best sebab ASET-ASET kite pun masih mantap!!!!

ITU YANG KITA NAK, BETUL TAK!!!

Tak kisah kita berbadan kecik ataupun besar, tapi kalau shape kite cantik dan mantap pun dah puas hati sangat dah!!

Pakai baju apepun kemas je…and kalau duduk, takla berlipat-lipatss…

and actually pakai Premium Beautiful Elegance ni bukan just untuk nak reshape je, tapi macam-macam lagi khasiat kesihatan yang berupaya dipulihkan dan dikurangkan..

Contohnya, masalah migrain, senggugut, athma, sembelit,buasir, sakit belakang, slip disc dan sebagainya…

So ladies.. make sure.. sarungkan badan anda dengan Premium Beautiful Elegance harini ok!!!

miranda-elle4

Premium Beautiful Elegance

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.