fbpx

Premium Beautiful, Designer Dress & You

By 27 July, 2013July 8th, 2014Premium Beautiful

Anda semua perasan tak, sekarang ni ramainya designer-designer terkenal tanahair keluarkan baju raya ready-made yang cantik-cantiknyaa masyaAllah…Rizalman, Jovian Mandagie, Melinda Looi, Hatta Dolmat, Nurita Harith, Mimpi Kita, Saiful Sin, Ezuwan Ismail, and etc..

Dulu kalau nk rase pakai baju2 designer ni memang kene tempah tailor-made and harga confirm beribu-ribu lemon…tapi sekarang ni cuma ratus-ratus pun dah dapat pakai hasil rekaan designer-designer terkenal ni..rase macam nk borong semua…sampaikan baju Jovian yang jual kt Tesco tu pun cantik-cantik sampai rambang mata…

tak payah susah-susah tempah baju, beli je dah memang puas hati..cepat-cepat tau grab semua collection baju-baju tu…rugi kalau tak beli…

Rizalman

Rizalman_ShopBanner3

Nurita Harith

image

Orked by Jovian Mandagie

orked03

Saiful Sin

1013034_411359625644347_1168136114_n

Melinda Looi

melinda-looi

Mimpi Kita

mimpikita

Satu pesanan Salha, before pakai baju cantik-cantik ni, pakai Premium Beautiful dulu ok..Sayang kalau anda tak pakai Premium Beautiful, sebab tak kisah kalau baju cantek macamana pun, kalau tak pakai corset kt dalam…teramatlaa ngeri…!!

Bile pakai corset, baju cantek terletak, bentuk kite pun cantik, posture kite menarik, spare tyre hilang, and kita rase lebih confident…lagi-lagi yang suka pakai high heels…memang wajib pakai corset biar bile kite berjalan nampak perfect je..jangan karang, pakai high heels jalan membongkok pulak…

slouching-fat-240ds0927103

Pada yang pergi beraya and suka duduk bersimpuh tu…yang ni lagi kene jage-jage..kalau tengah diri maybe selamat lagi…cube kalau duduk…AMAGADDD!!!!…lipatan burger semua terserlah…hancur baju designer nanti…

perutberlipaths1

Cuba anda tengok gambar antara pemakai-pemakai Premium Beautiful kt bawah ni..

majestic turban raffieynasir cikwhiteblog siti photoshoot annas easkey

2

imagenur

premium-beautiful-cdm-salha-zain-0001

1001048_635524509808405_1471545200_nNampak kemas je bile pakai baju kan..even baju kain chiffon ataupun satin silk..jenis2 kain yang memang bahaya kalau tak pakai corset…

So, selamatkanlah baju raya anda ye…pakai corset Premium Beautiful biar sentiasa nampak cantek dan confident…

Confidence2Salam Ramadhan dan Selamat Menyambut Syawal yang bakal tiba..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.