fbpx

Premium Beautiful : Salha Zain : Perth

By 21 April, 2011March 11th, 2012Travelling

Ok kita sambung Day 2 in Perth Austaralia…

Tak sangka kan buat Premium Beautiful¬† ni je dah bawak kami gi Perth..after this Hong Kong and Venice…haih…(iklan jap…hehe…)..bukan apa…bangga sangat ngan kebolehan Premium Beautiful nih…business yang boleh pergi jauh…bukan sket2 je..

So, semalam lepak kt Fast Eddy sampai kul 3 , tapi today bangun dgn penuh ceria…

ALF 1010 430

Morning all!!!

 

ALF 1011 431

Our breakfast!!

ALF 1016 436

 

ALF 1020 440

Ready to rumble!!!

 

ALF 1031 451

ALF 1043 461

 

ALF 1068 486

 

Our Hotel..

ALF 1102 515

At the zoooooooo!!!!yeay!!

ALF 1221 622

 

ALF 1228 629

 

ALF 1235 636

 

ALF 1246 646

 

ALF 1238 639

 

ALF 1288 686

The zoo show!!

ALF 1284 682

ALF 1304 699

Jack tgh kejar kambing…heheh…cute…

ALF 1374 762

sape nk mencukur??

 

ALF 1428 803

 

ALF 1444 818

ALF 1472 71

First time pegang kangaroo di Australia…impian jadi realiti…hehe…

ALF 1541 904

Makan time!!!orang zoo prepare barbeque for us….sedaaap!!

ALF 1565 925

 

ALF 1568 928

sedap u olsss…!!!semua fresh2…

ALF 1585 945

Bercamwhoring….

ALF 1606 962

Brenti solat jap…

ALF 1622 976

Lepas solat gi shoppinggggg kat harbour town…semua barang sale kt sini…sebut je jenama ape pun…

ALF 1635 987

 

ALF 1640 992

 

ALF 1643 995

 

ALF 1659 1001

I beli Converse limited edition…cari kt malaysia sampai nangis pun tak jumpe….

ALF 1670 1009

and beli cabin bag from Kate Hill…designer from Australia….cute sgt beg tuh!!

ALF 1710 1046

ALF 1684 1023

Makan waffle tersedap di dunia…!!

ALF 1701 1037

Dapat souvenir from the company…hari2 pun dapat souvenir…

ALF 1749 10791

Malam shopping lagik!!!

ALF 1761 1091

 

ALF 1791 1113

 

ALF 1774 1102

 

ALF 1820 1129

 

ALF 1805 1122
ok sambung day 3 pulaks…tungguuuuuu……

Bye u olsss!!!!!

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply