fbpx

Premium Beautiful Testimonial

pp

period pain

pp1

migraine

Dah lame i tak cerita pasal testi Pb kan…ok today i nk share ngan u all satu cerite..
semalam baru je jumpe one one my friend yang baru je pakai PB…
My friend ni ade masalah period tak teratur…tapi masalahnyer..die sering dapat senggugut walaupun tak period..kesian my friend nih…2 days before die pakai PB..senggugut die datang teruk tapi tak jugak period2..then bile die dh received set PB die terus pakai 8 jam for that day…
after 8 jam, terkejut tak terkejutla kan…malam tu terus period…and surprisingly takde senggugut langsung…selama ni siap kene beli pil kt pharmacy nk hilangkan period pain…now even period, perut rase selesa je..boleh siap jalan2 shopping lagi…

Ok, F.I.R yang terkandung dalam PB sebenarnye membantu pengaliran darah dalam badan…segala penyakit berkaitan wanita spt migrain, period pain, fibroid, risiko darah tinggi dapat dikurangkan…
Rekabentuk die pulak bukan sahaja membentuk posture malah membantu menyokong rahim supaya tidak jatuh dan membersihkan segala kekotoran dalam rahim..dengan ini, rahim kita sentiasa sihat…ia bagus untuk wanita selepas bersalin dan wanita yang ingin hamil..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.