fbpx

Wah dah lame sgt salha tak update…byk betul entry nk letak dalam blog ni..dari Raya cina haritu lagi..tapi tak nyempat2…so, ok…raya cina haritu nenek2 and auntie2 i turun KL and dtg umah…seronoknyelah…tak pernah reunion ramai gini kt my house..so, i ade bawak jalan2 gi butik Puteh by Rizalman…so…mereka sangat teruja tengok, baju,dress, telekung and brooch…cantik2 belaka…

Coz i sgt happy diorang semua datang dr jauh2..i bought them souvenirs from Puteh…suke tgk diorang happy…coz im so happy too!!

p1010505

p1010501

souvenirs

img_0088

my mumnye brooch..alamak tak clear..

img_0085

ni die...clear sket..

I love my family sooo much, i love Rizalman, i love Puteh!!

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.