fbpx

Punyela banyak kali i gi The Curve, mesti lalu kt butik Puteh ni…i just nmpk “Puteh Busana Muslimah”…baju die memang cantik2…i tgk macam nk pengsan…tapi i wonder…butik ape nih cantik sgt baju die…berkali2 percubaan nk jenguk kedai tu asyik tak jadiiiiiiiiiiii je…pastu, hari khamis lepas kot tak silap…akhirnya berjaya jugak menjejakkan kaki kt butik ni…hahaha….belek2 baju die…makin belek makin cantik…harge die pun cantik jugeeee…hihi…sekali i tanyela adik sales girl kt situ ngan penuh jakun…adik, ni butik ape nih? lawa yeh baju2 kt sini…pastu adik tu jawab…memang cantikkan kak Rizalmannye design…maaaaaaaaaakkkk terkejut beruk jap dgr…Rizalman kerr..patutla cantik….

Baju die memang cantik…hati ni cam meledak2 macam volcano bile tgk baju die…bukan baju je cantik…tudung, brooch, telekung..semuala…harge telekung yang paling murah dalam RM3k…huhu..tapi kalau kite pakai kire the one and onlyla kt mesia…

Rizalman..Rizalman…Love you and your creations!!

ri

ri2

ri3

ri5

ri6

ri7

ri4

Join the discussion 9 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.