fbpx

Raya Family Portraiture 2014 – Part 2

This is Part 2 of our 2014 Raya Family Portraiture (CLICK HERE to check out Part 1)

If you guys are wondering who shot all this beautiful photos,  the answer is Serindit Photo Studio. Excellent professional job I must say. This was taken in their Wangsa Maju studio.serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain79

Family of 4. Soon to be 5. InsyaaAllah…

serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain72

7 months pregnant. Ramai yang cakap macam tak preggy. Hmmm… Baby gurl kut. 🙂

serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain103

My Two Boys. Love you both. Semoga membesar menjadi anak-anak yang soleh dan membesar menjadi pemimpin yang bertaqwa.

serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain86

All Boys. Anak-anak Ayah.serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain101

Pose Pengantin Lama. Rasa macam baru semalam kahwin. Hihi.

serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain91

Bagus anak-anak Mama ni minta maaf. Kalau boleh maintain macam ni tiap-tiap hari. Ok Mama ampunkan semua kesalahan anak-anak Mama dari baru lahir sampai sekarang. Kalau kenang-kenang balik macam-macam harta Mama rosak. Sabar jer lah…
serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain104

Caption “Eh, Mama ni cantiknya.” “Alah sweet nya lah korang ni, nak duit raya lebih la tu..”

serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain92 serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain93You guys are our reason to work so hard. We love you so much…

serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain94 serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain96

May Allah protect our Love for each other till Jannah.serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain53Enough lovey dovey pose. Its now time for some ACTION!serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain54serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain102serinditphoto-portraitraya-premiumbeautiful-salhazain51Last but not least, when our kids put on their new clothes on the morning of Eid, remember this… yang anak-anak di Palestin dan Syria sedang bersedia untuk menyarung kain kafan pada bila-bila masa menunggu Syahid.

Kenangi mereka, doakan mereka. Hantarkan Fatihah. Bacalah Doa Qunut Nazilah. Semoga suatu hari nanti, kemenangan akan tiba juanya.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.