fbpx

Raya Sakan dengan Premium Beautiful

First sekali Salha nak ucapkan Eid Mubarak, Taqabbalallahu Minna Wa Minkum buat semua readers blog Salha ni. Love u ols!

Alhamdulillah, rasenya baru setahun lebih buat bisnes, memang terasa sangat perubahan dalam diri dan keluarga Salha especially time nak raya ni. Syukur tak terhingga kerana dipertemukan dengan bisnes ni. Memang dulu Salha selalu doa minta rezeki, tak sangka Allah bagi dalam bentuk peluang. Anyway, ni post pendek jer, sbb nak berkemas2 nak balik raya. Ok ni nak share gambar last minute shopping utk tahun ni (Tak termasuk shopping mak, ayah, adik, langsir raya, carpet raya, duit raya etc, sofa raya, etc), kalau dulu time tak buat bisnes confirm tak mimpi jadi camni.

Stuart Weitzman, oleh kerana confuse tatau nak pilih, amik je dua-dua…

Sebahagian dari koleksi baju-baju raya oleh designer Ezuwan Ismail. Tempah awal tapi baru tadi siap fitting sebab dah kurus hasil Premium Beautiful + Lactolite.

Baju raya suami dan anak-anak. Suami over sket tempah dua pasang.

Selipar raya Crocs anak-anakku… Dulu pernah try Clarks, last-last diorang tak pakai… Sbb susah nak sarung.

Apa tu dalam bungkusan?

Tadaaa…. Baju2 casual raya untuk kakanda tersayang.

Passport anak beranak ready! Tahun ni beraya di Singapore!

Saya dah ready nak raya!!!!!! Jom RAYA SAKAN!!!!

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.