fbpx

Red & Black Drama…ma..ma..mia…

Hihiihhh…sgt drama ok…hanya org2 yg tertentu je tau ape yg berlaku kt i on that day…but..anyway…we had a GREAT time…seumur hidup i tak pernah lagi gi dinner yg besar camni…orang yg dtg that nite adela dekat 8000 orang…sampai nk buat ballroom hotel dh confirm tak muat…terpakse buat kt convention centre…after this on october i dgr diorang terpakse buat kt stadium tertutup pulak sebab diorang expect 12,000 tetamu pulak…mak..ramainyee…

Sgt glam ok..siap ade red carpet bagai…food toksah ckpla…sambal sotong die sgt setappp…sehingga boleh menjilat segala jari yg ade…boleh tanye kawan sebelah i cane i makan malam tuh…and all ladies yg dtg kt situ sgt glam..dress2 semua ala designer gitu…bukan ala..memang diorang tempah designer pun…..naik histeria dh i tgk..cume i je yg tak amik gmba ngan org2 yg pakai dress2 tuh…aduss..sayangla..and…one of my biz partner, azah dtg on that day…best sgt..terharu ok…lepas ni jom kite gi ramai2 lagi…biar penuh 3 meja..hihihi..overkan camni..and the best part..tak lain tak bukan..cam whoringla…apelagi…kami sgtla bermuka camera on that day…so enjoy the piccas!!!

d1

me,hanis and elyn

d2

me and hanis

d3

lurve the teddy bouquet

d5

tgh bratur nk register

d6

elyn,me and cik ha

d7

pak ya..bakal cdm

d8

the girls...

d9

dah takde keje...

d11

muke kekenyangan...

d12

more girls..

d13

in front of miecc...

d15

Introducing...My beloved leaders....ok..starting with kak min..

d14

hanis and raz..

d16

kak ros and abg zul..

d101

kak ja and hubby...

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.