Robert Pattinson and Kristen Steward

Wooooo…Rumors has spread around the world that they’ve been together as a couple..Yup i agree, both of them has strong chemistry plus they are young hollywood hearthrobe and no one can say they shouldn’t be together…

but for me…even though im the die hard fan of the movie but somehow i think Robert suit better with this super hot and the loveliest women on earth that is :

LEIGHTON MEESTER………………..Don’t ya think??……

4314_209828430453_862925453_7171507_8068690_n

4314_209828420453_862925453_7171506_5520803_n

Join the discussion 4 Comments

  • cikjenah says:

    haha.. saya rasa dia robert memang sesuai sgt ngan kristen .. hehehe… tak kira-tak kire … robert + kristen .. sesuai … hehehe… jgn mare… saya pun obses giler ngan twilight nih !!!.. wakakaka….

    • Salha Zain says:

      heheheeee…samela kite…saye pun obses tuh nengok cite nih…sampai tak tido malam huhuu….yeh…betullah…robert sesuai ngan kristen…tapi uuuu…klau diorang berchenta kt luar set nanti bile kite nengok movie macam tak feel la uuuu…..huhuhuu….

  • cikjenah says:

    tu la pasal .. kan … tapi kristen ni jenis low profil .. slamber giler…

  • Salha Zain says:

    betul3x i agree…i suke bile die macam cool jek…not like actress lain kan..kan..kan…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.