fbpx

Salha Zain by Rizalman Ibrahim

Salam and Hi ols…

Before Salha sambung update pasal my Holland/Belgium trip, Salha nak update sikit my visit to Rizalman Sposa to see my beloved childhood dream designer, none other than RIZALMAN IBRAHIM himself, nak finalise and fitting dress for Diamond Night 2012.

Ok dah sampai… mula dah berdebar2. Almaklumlah… Tak sabar nak tgk my dress and jumpa my favorite designer.

For those yang belum lagi berkesempatan ke rizalman sposa ni, here is a sneak peek. Memang best feeling masuk butik rizalman ni. Very classy, elegant and clean design.

My protege Dewi pun tempah dress dengan rizalman jugak. Happy sangat bila my business partner pun sama-sama merasa apa yang Salha rasa. Lepas ni kalau boleh lagi ramai tempah dress kat sini. 🙂

Dream Comes True! Time ni actually paling best. Ketawa tak berhenti. Hanya yang ada kat situ jer tau. Tak sangka Rizalman boleh layan kitorang camni. LOL!
HAPPY! To all the my readers out there, who share the same dream with me, one day you can also be in this picture. I still remember few years back, kalau tengok artis-artis, kerabat-kerabat pakai dress Rizalman, telan air liur ajerla. Tapi I selalu berangan, selalu pasang impian, yang satu hari nanti Salha nak jugak tempah baju dengan my Dream Designer ni. Alhamdulillah, kalau Salha boleh, you all pun boleh.

The important thing is to dare to dream big, then take action to make it come true.

Love,
XOXO
Salha Zain

Join the discussion One Comment

  • Leka Leqa says:

    kalau nak buat baju dengan Rizalman tu kena buat appointment ke? Macam mana nak buat appointment? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.