fbpx

Sayang…I Miss You….

My kids now kt JB…Mase tolong my one of my biz partner expand her biz in JB, me and hubby hanta my kids kat rumah nenek and atuk diorang…(konon2 sempena cuti sekolah…tapi belum start sekolah lagi)…I really2 miss them so much…Miss their laughter, miss lawak amin and adik (kecik2 pun dh pandai buat lawak ok), miss dengar suare diorang, miss nk tgk diorang lari2 kat rumah ni…haih…sob..sob…

This weekend, me and my hubby tak sabar nk amik diorang..nak bawak diorang jalan2…makan sushi (amin and adik suke sushi), nk bawak gi toys r us…(amin and adik mintak beli transformers and gelongsor nk main dalam bilik die), nk gi tgk movie..nk bawak mandi swimming pool(kite tido japla kt bukit tinggi ke or watever hotel…tak pun gi Terengganu ke Penang ke jalan2…naik flight je..jap dh sampai)….heeeeee…tak sabar…waaaaaaa…………

Sayang… i miss you both dear……tak sabar nk jumpee…

P/s: Mama dah beli baju byk2 untuk amin and adik…tak sabar nk tgk amin ngan adik pakai…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.