Seminar DDM 2012

By 5 March, 2012June 11th, 2012Business

Selesai sudah ‘Seminar Double Diamond Manager 2012’ selama 2 hari 1 malam bertempat di Awana Genting semalam. Syukur yang tak terhingga sebab banyak sangat peringatan dan persoalan yang selama bermain di minda dan di hati terjawab. Banyak juga ILMU-ILMU baru yang selama ini tak tahu diserap. Terima kasih yang tak terhingga pada semua speakers pada seminar kali ini yang memang CONFIRM semuanya IDOLA  Salha sejak mula menggorak langkah dalam bisnes.

Bukan calang-calang ilmu yang diperturunkan pada seminar kali ni. ILMU yang telah jadikan ramai usahawan-usahawan bukan sahaja dapat INCOME puluhan malah ratusan ribu, tapi PEGANG income macam tu saban bulan, saban tahun. ILMU yang membentuk bukan sahaja minda USAHAWAN CEMERLANG tapi HATI terus MEMBARA! Pendek kata, MEMANG TAK KAN DAPAT ilmu macam ni kat tempat lain. Dah tahap macam Top Secret gitu. RUGI SANGAT siapa yang tak masuk seminar ni!!!!

So, kalau you all semua NAK TAHU apa yang Salha dan leaders lain dapat, SENANG jer… JOIN BISNES dan biar SALHA CANAI u ols sampai BERJAYA. Boleh? Tahun depan u ols sendiri yang boleh masuk dewan seminar ni serap sebanyak mungkin. Bisnes bermentor, berstrategi… Buat CONFIRM jadi!

INGAT! Bukan lama pun nak PEGANG income 5-6 angka kalau BUAT BETUL-BETUL dan BETUL-BETUL BUAT! 1-2 tahun sahaja. Ada yang kat bawah ni just amik masa 4-5 bulan sahaja untuk jadi DDM dan InsyaAllah CONFIRM CDM 2012 bila-bila masa. U ols bila lagi?

Oklah, itu jer dulu untuk update kali ni, kepada u ols yang dah lama meninjau-ninjau blog Salha ni, I challenge you to take a step, make a change in your life… And if you have A BURNING DESIRE and an OPEN MIND, I am more than happy to share the Secret of Success with you. Till then, enjoy the pictures!

CDM Hanis Haizi – My mentor yang belum umur 3 series tapi dah pakai 5 series. Muka tetap LEGEND! 🙂

CDM Kak Ana – Pemimpin dan Idola yang amat Salha kagumi. Cantik Chanel Kak Ana. 🙂

Bersama DDM Dewi before her speech. DDM in 6 mths, bakal lahirkan 2 DDM dan 5-6 DSM in the coming month. CONFIRM CDM by April 2012!

Makan time with my leaders. CONFIRM CDM 2012!

My hubby and his mentor. InsyaAllah CONFIRM CDM bulan ni!!

Join the discussion 4 Comments

  • Oh My Gucci!
    Envious much!
    Akan ku jadikan sebagai motivasi untuk mendapat CDM tahun 2012!
    Sungguh bertuah bernaung di bawah CDM Hanis and semua rakan kongsi!
    AUM!

  • Dewi says:

    Inspirational! Kak Salha, thank u, thank u, thank u! for staying with me , guide me with my speech, terketar2 but with guidance n kata2 semangat dari Kak Salha walau nervous tahap tgn sejuk cam ais, perform juga, face n conquered my fear! I am so glad that I have u as a mentor, memang perjalanan tu nampak sgt jelas. Thank u n im forever grateful to u sebab tak putus2 bagi galakan , always there through my ups n downs. 🙂

  • Razali Zain says:

    Cantik gambar! Kena banyak belajar lagi nih!

    • Salha Zain says:

      Alfaath: Thanks bro. Biasa2 jer tu…

      TIPS: Kalau indoor WAJIB bawak flash. Nanti kat Vietnam leh sembang2 pasal camera. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.