fbpx

Seminar SM/SSM II @ Eastin Hotel

By 11 December, 2011February 23rd, 2012Success Story

Yeaayyyy!!! Seminar SM/SSM kat Eastin Hotel hari Sabtu lepas..was a success…punyela ramai usahawan baru from different background..tak kirela dari golongan surirumah hinggalah ke golongan professional..Doctors, GMs, Lawyers, Lecturers and Professors, Engineers dari multinational companies semuanya dah mula nampak peluang business ni yang boleh create a very solid income and also future..Alhamdulillah semuanya datang dengan satu tujuan iaitu to achieve FINANCIAL FREEDOM AND TIME FREEDOM….

Inilah kata2 keramat kami utk tahun 2012..Matlamat dan Impian kami menjadi CDM yang penuh kepuasan…mencapai segala yang kami mimpikan…kehidupan yang lebih cukup selesa tanpa hutang, rumah dan kereta idaman, savings yang mantap utk satu keluarga,melancong seluruh dunia dan yang paling best ialah melahirkan lagi rakan2 kongsi yang berjaya bersama2 kami…insyaAllah…


Barisan CDM aka speaker for that day…Muka2 legend…:))

biz partnerss…

Speakers cool je tunggu giliran masing2…hehe…

nampak tuh…..ramai tak…hampir 400 orang….Eastin Hotel pun cakap tak pernah diorang handle seminar yang seramai ni lagi…

Orang kuat majlis…CDM Raz..

Fazi…MC bidan terjun…dah sarat preggie…tapi tetap ambil tangungjawab and she was amazing that day…iron lady!! Inilah antara orang2 yang hebat….

CDM Raz…seronok sgt dgr talk Raz…memang lawak…memang boost up the day…

my biz partner…tekun Nur…salin jangan tak salin…bakal CDM 2012…hebat!!

Yours truly…my turn…kali ni talk memang cool je…tak berdebar2…seronok lagi adela…siap buat lawak tapai…sape datang taula maksudnya…

 

turn Mai…Follow up..jgn tak follow up…

Ni pun bakal CDM  2012 jugak…Farihah…mentornye Dewi…bakal CDM jugak 2012…mak hebat, anak pun hebat…

Sya…thanks sya…ambik tajuk aku tahun lepas..haha..CDM around the corner je nih…

Save the best for last…CDM Hanis…orang yg tarik tangan Salha dalam business ni…Business jadi mudah je if kite bulat hati and ikut je nasihat pemimpin…ramai orang panggil kami kembar…yess…memang betul…kalau kembar betul pun i suke…inilah..powerfulnya FOLLOW THE LEADER….nk berjaya and nk jadi jutawan dlm business ni sentiasa bersama2 our mentor and leader…senaaaang je…mentor akan guide kite along the way to the top…


bergambar ngan group Linda…semuanya bakal terbang ke Vietnam..CONFIRM!!Profile Linda and Kak Ween memang amazing and extraordinary….tak sampai 5 bulan…masing2 dh nk DDM, bakal CDM 2012, qualify jam, Holland and Car fund…now nak bawak hampir 20 orang ke Vietnam…FUHH!!!hebat…mentornye Lily, CDM 2012 tu dah for sure…Mak borek anak rintik…

with Dewi’s group…Dewi bakal CDM 2012 like i mention kt atas tadi…semuanya cantik dan hebat pulak tuuuhhh….Dewi pun dah capai semua bukti syarikat so far…Jam, DDM, Hong Kong, Holland, lahirkan rakan2 kongsi dapat jam…this December will be Cik Da…;)…Amazing!!
Dua group je ade gamba dlm camera En. Hubby…yang lain pakai camera masing2….u all upload okies…:))Ni gambar the whole group…hampir 400 orang SM and SSM….insyaAllah semua akan diterbangkan ke Vietnam…
My group…the last session utk bergambar…ade ramai yang dah balik…tak sangka…dari i sorang2 je dalam business ni jadi camni skali…ni 3 lapis…ok la for CDM baru kan…i baru naik tahun 2011 ni..nak pastikan confirm triple up lepas nih…yess!!!

Alhamdulillah syukur…Moga ramai lagi yang kan maju bersama2 kami…dari beratus, jadi beribu pulak lepas nih!!!InsyaAllah….

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.