fbpx

Shape Up 7th Day..

Today’s  menu are….

Breakfast

-Positrim, Protein Powder, Grapefruit, Lecithin E, Fruit & Vege tab

Snack

-Watermelon

Lunch

-Rice, Sawi goreng, Daging masak merah, Steamed soya bean curd,

Lecithin E, Fruit & Vege tab

Snack

Guava

Dinner

– Positrim + milk, nangka, Fruit & Vege tab

P/s:  Hari ini adalah sungguh “Heaven”  aaaahhhhh…….

Tido………….kroh..kroh….

Join the discussion 8 Comments

  • ziana says:

    aku tgk menu tu berjenis2 fruit…xpenuh ke ice box ko..siap nangka ngan cempedak pn ader…
    ke ko tukar buah yg sama je??

    • Salha Zain says:

      alah lang..aku beli buah yg dh siap peket kecik2 kt tesco tu….peti ais aku agak macam apek jual buah jugakla…kahkah…

  • ziana says:

    btw, setau aku la watermelon is not good for woman..especially for marriage woman..coz ber’air’…
    aper kata tukar buah lain…hehhehe…

    • Salha Zain says:

      if tanak watermelon..buah lain pon ok..betiklah bagus…nk buang air pun lancar..betik tak silap aku the lowest calorie la..

  • ziana says:

    hahhaha..lu nyonya la..afath baru apek…
    nyonya..bagik buah ciku 1 linggit..gua dah lama xmakan cikula nyonya…
    🙂

  • edi says:

    beb. brape rege mende set positrim sume ni? and rasenye PB tu beribu kan?

    • Salha Zain says:

      shape up nih..rm366..Pb tu S-M rm2400 and L-XXXL rm2600…but for PB nih boleh installment 12 months or can pay through credit card…trust me..this thing really worked..i lost 5 inches on my waist, 6kg on my weight, stretch mark gone..senggugut gone..byk lagi la..sebulan jek pulak tuh!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.