fbpx

Sneak Peek Raya 2011

Salam Aidilfitri Semua! Amacam Raya you ols? Alhamdulillah Raya Salha tahun ni sangat meriah dan raya sakan compare to raya-raya yang lepas. Satu jer Salha perasan yang menyebabkan beza antara raya sakan dan raya bosan… Nak kata faktor family sama, tiap2 tahun pon mmg family berkumpul. Nak kata faktor cuti, mmg Salha bisnes sendiri dan suami tak penah tak dapat cuti time raya… So jawapan dia ialah BUDGET raya. Betul tak? Mmg Salha akui raya kita akan meriah bila kita ada bajet dan kita bebas berbelanja. Ingat lagi dulu time Salha surirumah, beli baju anak-anak kolo boleh cari yang brand biasa dan yang discount 50-70% baru beli. Beli apa yang Salha mampu, bukan apa yang suka. Baju Salha sendiri toksah cakapla… beli yg dah siap kat Geylang, itupun ada orang yang sponsor.

Tapi Alhamdulillah, eversince buat bisnes ni, semuanya berubah. Bolehlah merasa baju designer, beli baju anak-anak yang kita suka, siap belanja mak ayah dan adik skali. Syukur…

Tahun ni pegi jalan-jalan jer… tak beli apa pun sbb semua dah beli kat KL. 😉

Mustafa Center Singapore. Kami singgah sini lepas pegi Geylang.

Pagi Raya bersama keluarga tercinta.

The Rogayah Clan. Gambar wajib family.

Oklah… Salha post gambar2 ni dulu, later Salha add lagi… plus video time kat Universal Studio Singapore. Tunggu!!

Last for today… “Rome was not built in a day”. Salha tak jadi macam ni dalam sekelip mata. Pada yang mengenali Salha yang dulu, korang tau macam mana background family Salha, how tough my life is etc. Morale of the story, kita MAMPU berubah, dan Salha mengalu-alukan sesiapa yang NAK berubah dalam kehidupan bersama Salha. Let me show you the way. Kita sama-sama berjaya OK! Just call me 012-222 9453 or email salha2910@gmail.com dulu pon ok.

I’ll see you soon!
Love. XOXO

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.