fbpx

Sorry for a looooooong silence…ini adalah kerana internet yang down beserta tiga2 handphone ku yang berkecai di baling oleh my son…taktau ape pulak hobby diorang yang terbaru ni….

Ade a few things yang i nak mintak tolong kt u all…Boleh tak…

1) To all my biz partners, pls sms or email me your hp no at my 016-3229453 and my email is salha2910@gmail.com…

2) To all my blog readers yang tanye about the biz and PB dekat i..please sms me your hp no as well…

3) Call out to Izan from JB…nanti boleh kasi phone no kat salha balik boleh tak coz my phone tiga2 dah crash..

4) To all my family and friends, sms yeh phone no u all semua…

untuk semua yang kenal salha and yang pernah contact salha maupun dulu ataupun sekarang yang salha mention kat sini org yang tak termention (coz dh tak teringat dah sebab panic sgt phone crash ni)..pls send me sms and or email me..so we can reconnect semula…

 

Thanks for all your concerns…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.