fbpx

Stretch mark…My own testimonial (True Story)!!

Ibu-ibu yang lepas bersalin mesti ade masalah ni..macam i dulu..mase pregnant like 8 months..aduh..perut gatal sangat and mase tu ingat lagi kulit dah menegang to the max…lagi2la first pregnancy…ape lagi..bile kes-kes perut gatal camni haruslah garu dgn sepuas-puasnye…mase tu my mum tak pesan yang bile garu perut mase pregnant ade tinggal stretch mark..bile dah sedap garu baru orang bagitau…then apelagi..i noticed ade garisan2 merah bekas garu tak hilang2..sampaila bersalin…then bile dh bersalin garisan tu transfer jadi hitam pulak..aduh..sayangnye perut…buruk gile tande stretch mark tu..teringat perut i mase before2 pregnant dulu..takdela tande2 ke hape..

and recently, after i dh pakai PB even baru je 2 weeks..mule2 i tak perasan..but lame2 tgk eh..nape stretch mark cam color die dah makin pudar..and color die dh balik color perut asal la gitu…serius tak pecaye..takkanla PB ni magic sgt..tapi camane tande tu hilang…org kate stretch mark to permanent..tapi memang betul..i think this is really becoz the PB..bukan tu je..perut i after bersalin die cam menggeleber sket..then i perasan..after pakai PB kulit dah makin tegang..cam tak pecaye tapi kene gak pecaye…nak buat cane kan..dah betul..even i pakai takla sedisiplin mane, 5 jam je camtu..patutnye pakai corset ni kene 8 jam sehari..BUT..hasilnye bukan saje bagus tapi MAGIC…

Gilerla PB..mmg betul ramai org ckp PB ni bagus…bile dah pakai sendiri baru tau camne…for me if this thing can do wonders..i dont even care about the price already..mau nanti i purchase lagi satu…Oh PB i love you!!!muahss!!

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.