fbpx

Sunday Outing dekat The Curve

Last Sunday , i macam dah lame sgt tak berjalan bersama family and sudah agak lama juge tidak melantak secara singa lapar  disebabkan diet shape up ku masih belum complete..tapi, oleh kerana tahap craving to the max and lagipun macam dah lama tak bawak amin and irfan jalan2…maka ke The Curve lah kami…sampai2 je The Curve perut i like meraung2 pedih mengalahkan org kene gastrik.. lagi-lagi bile lalu sebelah Italiannies..kalau letak speaker kt perut for sure satu the curve pun terkejut..”heh..bunyi ape tuh!!”..terus masuk Italiannieslah jawabnye…Italiannies is suggested by Hanis and die ckp pasta2 kt sini lagi sedap from Fasta Pasta so thats means memang sedap sgt tuh..pada i Fasta Pasta pun dh cukup sedap dah..Ada lagi tu yg lagi sedap..fuh..mesti try nih..

so kat Italiannies kami mengorder Classic Carbonara, 4 Cheese Pizza…

Memang betul ckp Hanis..sedap giler..ikutkan hati cam nk order lagi but disebabkan tanak ruin my diet so thats it!!

Lepas Italiannies kitorang jalan2 sambil bergedik2(betul ke ejaan ni) ambik gamba..macam dalam kul 4pm gitu..boleh tak perut lapar balik and kami pun terus menuju ke Paddington Pancake dimana diintroducekan oleh Hanis juge sebagai tea kami for that day..Hish!! tak kuat tul iman i kalau kt Paddington ni..Pancake die sedap sehingga menjilat semua jari-jari orang kt Paddington (geli pulak aku..ceh..)tapi memang itulah my expression bile makan kt situ..sedap sungguh..

I order Buckle berry pancake and hubby Banana pancake with honey syrup..

so..enjoy the pictures………..

outing_tepi_pintu

Im ready to go...

outing_italiannies

Italiannies

outing_pasta

Classic Carbonara

outing_4_cheese_pizza

4 Cheese Pizza

outing_sad_to_happy

Amin dapat baloon from kakak Italiannies

outing01

Paddington Pancake

outing_hmm_sedappp1

yum yum.....

outing_pancake_pedas

Buckle berry pancake with cream cheese,mushroom omelet, beef bacon

outing_tido_lagi_best

Irfan tido kt Paddington

Join the discussion 10 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.