Tag

bio aura Archives - SALHA ZAIN

Premium Beautiful..

By Business, Premium Beautiful No Comments

My beloved biz partners a.k.a Premium Beautiful Experts…

Adliza, Nurul and Ida akan ke Kelantan esok…

Kami akan melebarkan lagi sayap kami ke seluruh pelusuk

Malaysia…

Kami akan berada:


Di Kota Bharu dan Pasir Mas

12 November 2010

Dari 8 am – 9 pm


Kami menyeru pada semua warga Kelantan, blog2 reader,

kawan-kawan FB, Twitterian kami yang tercinta…

Sesiapa yang berminat untuk mencari peluang business untuk

pendapatan 5-6 angka..

Inilah masanya dan rebutlah peluang ini…

Kami sudah buktikannya!!!


swiss1-10

Sekarang giliran anda pula!!!!


Call our experts NOW and book your appointment!!!


Liza

019-2666-160

Nurul

019-2172-608

Ida

012-3939-692



A Solid Business With A Solid Income…

By Business No Comments

flag_globe

Our Premium Beautiful has reached so many countries all around the globe..Paris, Dubai, UK, Russia,Qatar, Riyadh, Sweeden, Abu Dhabi, Australia and Brunei Darussalam..

Our business has expand throughout Malaysia, Australia, Brunei and soon will be Middle East…

Everyone can be a successful entrepreneur with potential income of 5-6 figure a month…

This business is for everyone…

I already proved it!!

We already proved it!!

So can you!!

Call us now!!

Me

012-2229453

email at salha2910@gmail.com

Nurul

019-2172608

(Petronas KLCC, Bangi, Putrajaya, Seremban, Melaka)

Melissa

019-8632928

( Petronas KLCC, Bangi, Putrajaya, Kajang, Nilai, Sabah, Sarawak)

Bib

019-2699098

(Petronas KLCC, Bangi, Putrajaya, Cheras, Serdang, Pahang)

Maz

012-2494816

( Shah Alam, Subang, USJ)

Nana

013-2062801

(Shah Alam, Subang, Kota Damansara, Sg Buloh)

Iffa

012-3573071

(Ampang, KLCC, Setiawangsa, Gombak, Selayang)

Izyan

019-4419180

(Shah Alam, Hartamas, Selayang, Kedah, Perlis, Langkawi)

Grace

012-2935666

(Shah Alam, Jalan Raja Chulan, Petaling Jaya)

K.Nong

019-3590700

( Menara Maybank, Puchong, Serdang, Cheras)

Ayu

013-2206010

(Cheras, Kajang, PWTC )

Hidayah

019-2699040

(Klang area, Shah Alam, Jalan Raja Laut, Jalan Tunku abd Rahman)

Uzaini

012-2492404

( Johor Darul Takzim)

Kak Julie

+6738859273

(Brunei Darussalam)





Brunei Darusslam…Here We Come!!!

By Business 2 Comments

animated-flag-brunei

Call out for all Bruneianssss!!!!

Kami akan ke Brunei pada 2-9 May ini untuk melebarkan sayap bisnes kami ke sana…

Jom singgah beramai2 dan berjumpa dgn kami di Malaysia Expo bertempat di stadium Bandar Sri Begawan

Anda berpeluang untuk mendapat bermacam2 hadiah misteri..

Untuk sesiapa yang ingin menjadi usahawan dan menjadi salah seorang biz partner kami… Iyupp! tentu sekali anda berpeluang untuk menjadi Manager Franchise kami di sana…

Rebutlah peluang yang terbaik ini…

Let’s join this journey together!!

InsyaAllah, selepas ini kami juga akan melebarkan sayap biz kami ini ke UK, Dubai, Singapura, Indonesia dan ke serata dunia…

Let’s make a change for 2010!!!


A Nite to Remember…………….

By Activities, Business 6 Comments

Ok, today semua tarik nafas….hmmmmmph….aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh…..

Jangan tension2 dah sebab today Salha ade something special nk share ngan korang nih….hihi…

Last weekend, kami ade Malam Anugerah siap ade red carpet bagai…and we totally had a greaaat time….its a blast!!

We all dress up ade yang gaye Middle east la and ade yang pakai baju2 from Top Malaysian Designer macam Rizalman, Carven Ong, Rizman Ruzaini, and macam2 lagi…mane taknye…nk amik gamba kt red carpet…and hampir 7 ribu orang yang hadir ke dinner tuh…7 ribu ke…ntah2 lebih…

My feeling mase tuh tersangat2la happy sampai teringatkan majlis tu sampai sekarang…so, perasaan happy ni salha nk share ngan anda semua…so peeps…enjoy the photos…..

_dsc3198a

Orang middle east masuk hollywood jap...haha...

_dsc3266a

with my biz partners..thanks for coming...love you all...

_dsc3296a

With hanis...her dress by Rizalman...preparation nk gi dinner ni jer nearly RM10k...wooo...naik DDM nanti maybe nk tempah Rizalman juge...my dream designer...mai, ko pun..hihi...

_dsc3070a

couple ni memang sweet...ala-ala cerite korean gitu...

_dsc3078a

Maiiii....even preggie 4 bulan pon tetap glam ok...DDM mai jom!!

_dsc3082a

sesi hanis sebelum naik pentas...

_dsc3083a

Tadaaa...barisan pemimpin hebat...

_dsc3104a

with CDM Kak Ja and CDM Yati...

_dsc3106a

CDM Kak Ja...kalau gi event pape memang i suke amik gamba ngan kak ja ni taktaula nape...

_dsc3119a

With Diana, kak aina and isora...love you!!

_dsc3162a1

me..posing...

_dsc3167a

Biz partners...love you all...

_dsc3172a

all the husbands and ooops..BF...hihi..

_dsc3188a

With our Inspiration leader a.k.a Multi-millionnaire..kak ana...

_dsc3191a

Madam kesayangan...

_dsc3194a

With CDM Kak ros and CDM Kak Min..

_dsc3226a

posing tangga...

_dsc3234a

Wooooooooo...Tabung kereta...

_dsc3252a

Yeeeessss Switzerland!!Here we come!!!!!!!!!

_dsc3294a

With bakal CDM Hanis....

26806_374948748740_742793740_3765008_8137744_n

Keluarga zebra...hihi...

_dsc3332a

tergelak terbahak2 sambil posing tengah2 dunie....hahaha....

We had a super duper greeeeeeaaaaaat time…Alhamdulillah, semenjak i join biz ni my life turn 360’…i bersyukur sangat berada di bawah group yang hebat….now impian nk jadi jutawan makin lame semakin dekat…saye harap, begitu juge biz-biz partner saye dan anda semua…insyaAllah….Kalau kite ade niat yang betul iaitu nk memajukan diri dan keluarga, dan berusaha tanpa putus asa…InsyaAllah…Allah akan tunjukkan jalan…

SM & SSM Seminar Was Awesome!!

By Activities, Business 2 Comments

Last month we had seminar untuk young entrepreneur kt Tropicana…Seminar ni beri segala guideline untuk sesiape yang bakal usahawan (jutawan) baru untuk mantapkan lagi skill and knowledge diorang dalam biz ni…InsyaAllah, dengan adanya seminar ni…lebih banyak lagi jutawan yang kami akan lahirkan pada tahun 2010 ni…

_dsc1840

Barisan speaker..

_dsc1852

woh..takut ni..pasni my turn...

_dsc1855

amirah..ko wat ape tuh...haha...

_dsc1853

kusyuk tuh my biz partners...

_dsc1857

kak min...mc yang styleeeee...suke pantun kak min...

_dsc1888

pak ya CDM otai..

_dsc1926

mak..tolong...turn saye...btw, enjoy sebenarnye atas stage...

_dsc2085

kak ros..my idola...nmpak..semangat tuh...

_dsc1994

ber cam-whoring...sempat lagik...

_dsc19671

pemimpin hebat!!saluteeee!!

_dsc2155

_dsc1972

abg zul..kak ros's hubs..pemimpin idola saye juge..

_dsc2102

yeahh!!

_dsc2059

_dsc2146

birthday partyyyy!!!!

_dsc2224

_dsc2013

cute tak...hihi..

_dsc1996

_dsc20841

peluk...jgn tak peluk...ambik aura jutawan sket..

_dsc2233

haha..posing maut..

_dsc2234

My dearest leaders!!!!!!!!!

_dsc2248

hahaha....

salha_time_magazine

The Next Millionnaire...perasan sket...tapi takpe...harap2 jadi kenyataan...haha...

It was AWESOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Testimonial Bio Aura..

By Bio Aura Hi Tech Water, Health and Beauty 7 Comments

” The texture of the water is soooooo different. Ye la kata nano technology kan.. It’s soooo easy to drink. Tekak i mmg sensitip sket so sgt lah senang nak batuk & sakit tekak dan rasa air cam besi besi ( cane nak explain nih??) But air BIO AURA rasa dia cam hmmmm sgt sedap! Sgt mild & soft. My niece ckp

“wahhhh maksu rasa dia macam air alquran ! (a.k.a air Zam zam) “ Budak kecik 5 tahun pun can tell the difference OK.. ni kan pulak orang yang belum berapa tuamid 20s and single macam I kan 😉

Satu lagi air ni I perasan, dia sentiasa rasa cam sejuk. Macam ade mint je kat dlm. Padahal I letak dlm tumbler RM13 beli kat Jusco je.. takde la sejuk yang cam letak dlm fridge tu.. tapi cam sejuk yang nice..

Pas tu kalau letak dalam botol kaca ke.. lagi double triple sedap dia.. tatau la molekul dia transform jadi lagi enak ke apa kan..tapi org yang suka minum sirap + teh ais + coffee 5x sehari macam I pun boleh terconvert jadi peminum air “puteh” lepas dah rasa air BIO AURA ni.”


My dad read somewhere the healing power of QUALITY water… so what he did, pagi pagi before tahajud, dia basuh muka dgn air BIO AURA, minum air BIO AURA…. Pas tu setiap malam, sambil sambil buat kerja kat computer dia rendam kaki dia dlm air BIO AURA. After ONE MONTH…my 58 years old dad balik rumah dgn muka happy seraya berkata “Muka babah nampak lagi muda ke? Ramai org masjid tegur muka babah pink”, sambil menepuk-nepuk pipi sendiri. =) Ok. Please jgn adore my 58 y/old dad yg unexpectedly buat aksi cute tu..

Kaki my 58 y/old dad yang dulu keras, kering, tebal dan terkukus dah lembut, belum 100% cantek tapi seriously nampak improvement. Kalau laa ada gambar before and after kan.. mmg I kasi buat advertisement. Masalahnye takde gamba before.. sbb igtkan mmg dah x de harapan nak lembut sbbdah tonyoh vit E losyen 2 botol pun x lembut jugak. Bukan susah pun, my dad rendam kaki sambil kocak2 air je sambil dia type kat powerpoint ala ala foot bath kat spa tu 😛 “


” Now that I dah biasa minum air BIO AURA (datang opis pun bawak 2 tumbler OK), I boleh rasa beza air air lain. Last week sbb terlupa bawak tumbler, I beli la 2 mineral water diff brands.. Makk ai.. kalau dulu air mineral brand tu laaa air paling lembut, nikmat dan sedap skali. Now, air mineral yang beli tu, deria deria I boleh sense bau dia, rasa dia yang x best dan molekul2 dia yang jauh lagi kasar from BIO AURA.

I mean kalau nak kira in in terms of value for $$ pun kan.. botol kecik air mineral (yg deria tekak I x approve) tu pun dah RM2. BIO AURA ni once installed u boleh minum banyak banyak kali tayah pegi beli jauh jauh. And your water is filtered and treated.”


“Kalau I dah kawen pun nnt , first off, selain drp wiring2 kat rumah, I will make sure rumah I ada satu BIO AURA. It’s worth your money. Jangannnnnn la sanggup nak kasi baby minum air yang tapis pakai satu carbon block je. Tapis block tu seminggu je dia punya karat astaghfirullahalzhim ~ I basuh pun sampai terbubble bubble tgn kena karat.  It’s not enough ! … BIOAURA ni ade 6 tapis dia ok!

Hopefully ramai lagi hati hati yg terbuka & terinspired untuk beli BIO AURA dan enjoy quality water.”

Call me…

By Business No Comments

Kepada sesiape yang berminat untuk beli PB or Bio Aura..

Call me at 012- 2229453 or email me at salha2910@gmail.com..

We accept Master and Visa..

We can arrange 12 months installment for you..

For cash buyer, special price will be given to you..

We can arrange shipment to overseas as well..

So call me and my phone will be available 24/7…

Peluang Perniagaan untuk Staff Kerajaan dan Badan Berkanun (Angkasa)..

By Business No Comments

logokerajaan

Peluang ini terbuka kepada semua staff  kerajaan dan Badan Berkanun (Angkasa)..

Peluang menjadi Usahawan” terbuka kepada anda..Perniagaan yang sangat fleksibel dan boleh dilakukan dimana saja anda berada..sewaktu ‘Lunch Hour’ atau ‘Minum Petang’ di tempat kerja..anda juga boleh melakukan selepas bekerja dan di hujung minggu..kerana hanya 2 jam sahaja di perlukan..dan dengan 2 jam ini anda boleh generate RM1500-RM2000. bayangkan kalau 2 jam setiap hari…hmmm…

Produk kami sudah sememangnya hebat dan permintaan yang tinggi setiap bulan..bukan saje di Malaysia malah luar negara contohnya Singapore, Brunei, Australia dan UK..Pasaran sememangnya luas dan selalunya permintaan melebihi penawaran..Produk kami ialah :

Premium Beautiful– Corset Pembentukan Kontur dan Pelangsingan Badan untuk Wanita dan;

BioAura -Sistem penapis dan rawatan Air.

Kedua produk kami telah mendapat pengiktirafan “Superbrand”

Market tersangat luas di serata dunia dan tanpa sempadan kerana perniagaan kami via internet. Iklan2 di TV3 dan Billboard2 disepanjang highway Utara-Selatan, Timur-Barat membantu lagi anda menjana pendaptan yang lumayan..

Taklimat/Training/Kursus sedang hangat diadakan di Pusat Latihan Usahawan kami bertempat di Damansara..Seat TERHAD dan penuh setiap kali diadakan dan tidak dikenakan sebarang bayaran..Taklimat FREE untuk pendapatan yang lumayan..

Segala khidmat bantuan akan diberikan dari segi pembinaan laman web sendiri, khidmat nasihat perniagaan, strategi perniagaan dan anda boleh memulakan perniagaan anda secepat yang boleh. Mudahkan..!!

Hanya bermodalkan rm200 sebulan dan anda berpeluang untuk mendapat income 5-6 angka..

Tak salahkan kalau mahu mencuba?!………Menambahkan pendapatan yang sedia ada dengan perniagaan yang amat mudah dan permintaan yang tinggi…tak perlu mencari2 perniagaan lain diluar sana…

Call saye sekarang 012-222 9453 atau sebarang pertanyaan sila emailkan ke salha2910@gmail.com

Bio Aura Nano Hi-Tech Water….

By Bio Aura Hi Tech Water, Business No Comments

Haritu i masuk kelas product Bio Aura ni…Dulu-dulu i ingat Bio Aura ni penapis air  la…basic thing about penapis air, die tapis air jadi bersih and kite minum memang bagus and so and so…

Tapi tak tau bab scientific die in details……bile dh tau…HOH!!!……Terkejut berukla i…beruk pun tak terkejut macam i…

Hah!! nah i bagitau……

First of all kite mula dengan Air??!!

Apakah yang tersirat dalam air paip yang setiap hari kita guna??????
Air paip yang disalurkan ke tempat kediaman mengandungi 5K iaitu:
1. Kotoran
2. Karat
3. Klorin
4. Kuman
5. Kimia

Kandungan Kimia dalam air dan penyebab kepada penyakit:
1.  Aluminium -menyebabkan cepat tua & alzhiemer
2.  Plumbum – penyebab kanser
3.  Asbestos – penyebab kanser
4.  Arsenik – penyebab kesakitan, kerosakan & kematian
5.  Kadmium – penyebab darah tinggi, penyakit buah pinggang
6.  Nitrate – penyebab kanser
7.  Fluorida – penyebab pertahanan badan rendah & sakit jantung
8.   Merkuri – kerosakan otak & urat saraf
9.   Klorin – penyebab kanser darah
10.Strontium 90 – penyebab anemia, leukimia & kanser tulang

nak tau gambaran air yang ade bende2 alah ni…

ai

ni tak pekat sangat...

and this one..

ai3

hah ni sampai likat and melekat kt filter tu sampai kene kikis dulu bile nk cuci..

so bayangkan if bende ni kite tak tapis dulu…mesti die terus masuk dalam bandan kite kan…how, about anak2 kite…yang baby lagi tu…kite buat susu dgn air tak di tapis..kesian diorang….

Ok sambung balik…

Now kite ckp about kebaikan Bio Aura..

bio1

Bio Aura dapat pengiktirafan "Superbrand"..

Brief Info:

It produced Nano component element and high with oxygen content that will increase the production of new healthy body cells…..(kalau camni..kulit kite sentiasa segar and tak cepat tua…takyah beli skincare mahal2..)

The multiply amountof Bio-Energy will also makes the body cells more active. Nano molecules will also increase capability of our body to absorb nutrients in ourfood………(segala vitamin and nutrien mudah diserap..bagus tuh..)

It also provides minerals richness and nutrients for a better healthy body……….(bukan je ditapis tapi menghasilkan mineral..)

The best water filter system which is more effective to wipe off toxin, bacteria, chlorine and heavy metal substances. Helps to remove unpleasant water odour. Making the water taste better for us and our family to consume.………..(Air yang kite minum segar sedap, and bersih…korang pernah tak minum air yang tak di tapis, rase die cam tak sedap and siap ade bau busuk weng2 lagi??…)

It also increases our body metabolism rate, smoothen our body blood circulation and increase our body immune system………………(What!!??increase metabolisme…woh…best nih…!!so dua kali ganda la..pakai PB pun increase metabolisma..confirm susah nk gemuk nih!!) (increase immune system bagus untuk baby2..boleh bantu immune diorang..)

Its tendency to alkali pH level equivalent to our body necessity. It also ensures the healthiness of the body, smoothness of the skins and the freshness of the food………….. (menyahkan acid dalam badan..and i ade dengar..if sayur dah layu dalam fridge rendam ngan air ni sayur terus jadi segar..)

Lagi khasiat Air Bio Aura:

Amalan Meminum Air Bio Aura dapat…

1. Membantu merawat darah tinggi
2. Membantu merawat tekanan darah rendah
3. Membantu merawat tekanan (stress)
4. Membantu merawat lumpuh (stroke)
5. Membantu merawat arthiritis
6. Membantu merawat penuaan & nyanyuk
7. Membantu kecerdasan minda (kanak-kanak)
8. Membantu merawat penyakit parkinson
9. Membantu merawat penyakit kulit (Allergic)
10. Membantu merawat ulser (kulit) dan kulat kaki
11. Membantu merawat migraine (sakit kepala yang teruk)
12. Membantu merawat insomnia
13. Membantu merawat rambut
14. Membantu merawat kesuburan & mandul
15. Membantu merawat asma
16. Membantu merawat masalah jantung
17. Membantu merawat gastrik
18. Membantu merawat bengkak usus
19. Membantu merawat urik asid (ghout)
20. Membantu merawat kencing manis (diabetes)
21. Membantu merawat Hepatitis B & C
22. Membantu merawat senggugut, keputihan dan urat bersimpul
23. Membantu merawat sembelit
24. Membantu merawat buasir dan batu karang
25. Membantu merawat kanser
26. Membantu merawat kelenjar prostat
27. Membantu merawat berkaitan dengan buah pinggang dan lain2.

————–> ade orang kate, masak nasi tak boleh basi…buat susu anak tahan sampai petang, gatal2 kulit  kepala boleh hilang, anak kene eczema boleh sembuh, orang dapat kencing manis boleh baik…huhu…


Nk tgk testimoni??? Cerite benar yee…

SAKIT KULIT (PSIROSIS) KRONIK 11 TAHUN SEMBUH DLM 4 BULAN

“Beliau mengikis kulitnya menggunakan pisau sehingga berdarah kerana tidak tertahan rasa gatal dan bisa seluruh tubuh.”

” Gambar di sebelah adalah gambar Hairol (Mergong) sebelum beliau menggunakan BEAUTIFUL BIO-AURA (BBA) iaitu pada Disember 2007. Beliau berumur 19 tahun dan telah menderitai penyakit kulit kronik seluruh badan ini selama 11 tahun. Beliau telah diberhentikan sekolah dan dipulaukan oleh rakan-rakannya kerana ditakuti penyakitnya berjangkit. Beliau mengikis kulitnya menggunakan pisau sehingga berdarah kerana tidak tertahan rasa gatal dan bisa seluruh tubuh. Pelbagai cara moden dan tradisional telah dilakukan oleh keluarganya bagi mengubati penyakitnya itu.

Bermula dari Disember 2007, Hairol menjalani rawatan alternatif; minum, mandi, rendam kaki dan selimut badan dengan kain basah air Penapis Beautiful Bio-Aura (BBA) yang hebat… Ajaib memang ajaib …. Penyakit Hairol mulai sembuh sedikit demi sedikit…. Segala puji bagi Allah yang maha kaya lagi lagi amat penyayang … Allah tidak mendatangkan penyakit kepada hambanya melainkan ada ubatnya kecuali mati.

“Jelas sekali perubahan yang amat ketara telah berlaku di mana Hairol tidak lagi merasa gatal dan bisa di seluruh tubuhnya. Seluruh keroping di badannya hilang dan kulitnya kembali seperti sedia kala.”


Dengan izin Allah keajaiban berlaku. Penyakit kulit kronik Hairol mulai sembuh dengan ketara sekali. Gambar-gambar di atas dirakamkan di rumah nenek Hairol di FELDA Lurah Bilut , Bentong, Pahang pada 11.4.2008 (penggunaan air BBA selama 4 bulan). Jelas sekali perubahan yang amat ketara telah berlaku di mana Hairol tidak lagi merasa gatal dan bisa di seluruh tubuhnya. Seluruh keroping di badannya hilang dan kulitnya kembali seperti sedia kala. Ini membuktikan bahawa Air BBA sangat hebat dan mujarab sebagai rawatan alternatif bagi penyakit kulit yang kronik seperti dialami oleh Hairol. Hairol masih terus menggunakan Air BBA bagi memastikan penyakit kulitnya tidak berulang semula. Seluruh ahli keluarganya sangat bersyukur dan gembira dengan perubahan yang telah berlaku kepada Hairol. “——–>source from yonaseries.blogspot.com

Jom cepat-cepat bertukar pada Bio Aura…!!

Nk tanye pape call or email me at 012-222 9453 salha2910@gmail.com

Untuk orang yang duduk kt luar Malaysia pun penghantaran kami boleh aturkan..InsyaAllah..

Contact Us Today!!

By Business No Comments
Interested in Premium Beautiful & Bio Aura? Do not hesitate to call all my beloved business partners!


Amirah ( Kelana Jaya / Petaling Jaya )
012-3600850
.
.
.
Diana (Damansara / Gombak /Kepong )
012-6086709
.
.
.
Ina (Bukit Aman / Kuala Lumpur / Sentul )
019-6107625
.
.
.
Zehan ( Cheras / Kajang / Kl / Dayabumi)
012-2153464
.
.
.
Ina ( Kuantan / Puchong / Putrajaya )
017-9326907
.
.
.
Adliza – my official cake maker ( Puchong / Bangi / TTDI / Port Dickson)
019-2666160

We offer 12 month installment plan via cash or credit card!

For Cash Buyer, special discount will be given!

There’s so many special gift to giveaway!!!


Anyone recommend a friend to buy PB, Extra cash RM200 will be given as a REWARD!

Call us Today!!!!