fbpx
Tag

Coach handbag Archives - SALHA ZAIN

Premium Beautiful

By Business, Health and Beauty, Premium Beautiful 3 Comments

Announcement!!!!

To all beloved ladies out there…

Good news for you…

Promo still ON…we haven’t received any final notice from the company yet…

Maybe it can ends anytime..

So grab the chance when it still ON…

U can save up to RM800…i repeat RM800 tau bukan RM80 ok…

Aaaaaaand……..

Pada sesiape yang beli Premium beautiful akan berpeluang untuk dapat VIP tiket FREE ke Hong Kong

Everything is F.O.C!!

So ape tunggu lagi…nk tau lebih lanjut??

Buzz me 016-3229453

or

012-2229453

or email me at

salha2910@gmail.com


P/S: i received so many positive feedback from my customer..

I lost 2 kg in a week, my waist drop 3 inches,i punye back pain gone, pinggang akak ade shape dah..dulu tegak je…..

and my result that other people say…kak salha memang serious different..byknyeee turun (baru smlm my adik ipar ckp)….and etc…

Oh im so happy!!!

Muahs…!!

XOXO

Coach Poppy Sequins

By Fashion 7 Comments

Satu lagi bende yg sangat menarik yang i share today is about Coach Poppy Sequins…untuk peminat handbag2 yang agak funky, silalah tengok handbag ni kalau tak percaye…Mule2 i tengok from website Coach… i just like….hmmmm….ok..cantik…

Then bile gi boutique die…wooo..memang canteklah beg ni…

Then mase i jalan2 kt OU..ade pulaklah this chinese lady lalu sebelah i bawak beg ni color silver…im like..Oh OMG!!OMG!! Canteekkkknyeee…mak tolong!!Bling2 mate i kene pancar ngan sequin2 die…nk aje aku jadi paparazzi kejar cina tu tadi…

Tak percaye…silalah ke Coach sendiri..

Kalau i jadi paparazzi..u all transform jadi ape pulak??hihi…

img-thing

p7

p8