fbpx
Tag

Corset PB Archives - SALHA ZAIN

Premium Beautiful Detoxification

By Premium Beautiful8 Comments

Sepanjang Salha buat bisnes Premium Beautiful (PB) ni, ramai jugak clients yang pada mulanya meragui, betul ker PB ni bagus, boleh buat itu ini. Tapi Salha rasa, kalau cakap pun u ols mesti still ada doubt kan? So, biarlah bukti yang berkata-kata.

Harini Salha nak provekan, how magic this PB corset ni! Ok, u ols boleh lihat sendiri, bila kita basuh baju dalam yg biasa-biasa kita pakai, boleh ker dia tarik toxic dari badan kita sampai bila kita basuh, kita nampak air yg kita basuh tu jadi keruh/hitam legam? Premium Beautiful corset BOLEH!

Sebenarnya PB ni mmg dah terbukti, pakai bukan utk kecantikan tapi adalah untuk kesihatan jugak. FIR yg ada dalam PB ni boleh tarik peluh asid, keluarkan toksik dari badan. Sbb tu PB ni kita panggil Magic Bra! SUPERBRAND, Highest in Quality and Highest in Demand.

So, tanpa buang masa lagi, silalah scroll ke bawah and lihatlah sendiri bukti.

Ok jom tengok video dulu…

Ok ni mula-mula gambar set Premium Beautiful corset (PB) yang telah direndam didalam PB Wash. Air kelihatan gelap.
premium beautiful detox 01

Yang ni pulak, air yang Salha ceduk just nak tunjuk yang air gelap tadi bukan sebab ada PB yang berwarna hitam, tetapi adalah toxic yg telah keluar ke dalam air.
premium beautiful detox 00

Tengok betapa banyaknya toxic yg dah keluar!!! Sampai air yg jernih pon boleh jadi hitam!
premium beautiful detox 02

Ok lepas dah keluarkan air PB wash tadi, Salha bilas dan jemur. Nampak tak air jernih yang menitik tu, setelah dibilas. Toxic dah hilang, lepas kering boleh pakai balik PB ni! 🙂
premium beautiful detox 03

So kalau ada sesiapa lagi yang rasa kesihatan diri itu adalah penting, sms or call this number +6012-222 9453. Jom biar Salha pakaikan set ni kat badan u ols.. Confirm u ols tersenyum depan cermin. 🙂

premium beautiful singapore top agent
Love,
XOXO
Salha Zain

Premium Beautiful : Natural Way For Breast Enlargement.

By Business, Premium BeautifulNo Comments

Tengok model ni..bile breast cantik..pakai baju ape pun cantek...

Premium Beautiful is a natural way for breast enlargement…

Baru2 ni Salha dapat byk testimonial from my clients..

“Salha, i seriously perasan my changes especially that part…dulu memang mase i menyusu anak, agak saggingla..siap ade stretch mark..mule2 i memang cam tak persan my changes..but bile i continously pakai, day by day…month by month..i memang nampak my breast dah reshape…lemak kat bwh ketiak kurang and at my back dh tak berlapis2..memang my body nmpak makin kemas..then i ingat mase pakai je my breast camtu…bile tak pakai pb pun shape die camtu jugak…i sendiri pun rase my breast makin cantik…i pun now rase makin confidence and happy sangat..believe it or not..not just me yang perasan…my hubby pun…thanks salha for introducing me this PB…i memang seriously happy sangat ni…luv ya darl!!”……

Nama my client ni terpakse dirahsiekan k..hehe…Yup! i pun luv you jugak…so happy for you dear….
I think bukan my clients je..i pun cam perasan jugakla the changes…heehe…mane taknya..size pun dh tukar..hehe…

So what are you waiting for…

Enhance your BIGGEST ASSET!!!!

Say no to breast implants!…Enlargement pills!…or hormone injection!

U don’t have to harm yourself or suffer from any pains to have a beautiful and sexy breast…

Just wear Premium Beautiful 8 hours a day continuously and effortlessly..

And you will be surprise!!

Try it THEN u believe it!!

012- 222 9453

Tips Jutawan 

By BusinessNo Comments

Morning semua!!! Inilah activity Salha everyday. Bangun pagi, terus siap-siap and duduk depan pc at my home office. Update blog, Fb and IG sementara nak tunggu appointment..

Nilah satu tips nak dapat income puluh ribu sebulan.. Must always on-the-go..
Bestnya biz camni sebab boleh kerja tempat yang kita suka, pakai baju yang kita suka, kasut yang kita suka, handbag yang kita suka, makan tempat yang kita suka, bawak kereta yang kita suka, dan buat income yang macam yang kite betul-betul suka!!! Haha!!

10k, 20k, 30k, 50k, 100k semua dah pernah rase.. Ape kata 200k sebulan pulak? Why not??!!

So lets go LAH!!
IMG 1285

FUHH!!Premium Beautiful + Lactolite..

By Health and Beauty, Premium BeautifulOne Comment

Lamenyerr Salha tak update…Rindu sangat kt u ols semua…

Ok today..Salha nk share macam2 good news untuk u ols..

Recently, Salha receive banyaaaakk…i mean memang banyaaaaaaaaaaaaaaaak testimonial from my customer yang pakai PB and at the same time minum Lactolite..

Berkilo-kilo and berkg-kg diorang turun…and of course diorang happy sgt…

Disebabkan testimonial diorang nilah..i pun start consume lactolite ni secara intensively..dulu minum jugak..tapi tak serious..

Bile i dh consume secara serious ni, then i baru faham, cane CDM Kak Ana(mesti u ols dh kenalkan, model PB and Lactolite and testimonial terpower so far)boleh hilang 50 kg in 6 months…50 kg wo!!…Bukan 5 kg…cube u ols tanye instructor gym u ols..tgk die impress tak…dengan instructor2 tu skali yang minum Lactolite kan..

Myself so far, i tanak ckp pape lagi…tapi setiap kali i gi kelas and jumpe client..dh ramai yang notice…siap sms,inbox fb,email and siap jumpe lagi nk tau rahsie…i pun sendiri nampak macam ade improvement…hubby i pun dh mengakuinya…

Memang orang dah tau rahsie die ialah pakai PB + minum Lactolite…

Tapi cara nk minum tuu…haha..tu yang paling penting….

Sape nk tau BUZZZZZ me…012-2229453..

I akan share personally with you….

Sssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…….hehe…


Shhhhhh by Quistography

 

Holland…Hollaaaa!!!!

By TravellingNo Comments

OMG!!!

Cant believe that our next trip is Holland & Belgium…Its like a dream come true AGAIN!!!

Tak sempat nk bawak rakan kongsi gi Hong Kong…ni dah gi Holland pulak…

Holland u olsss!!!!

 

 

Just look at this!!

The tulip has come to be a loved symbol of the Netherlands..

holland1

The world’s largest flower garden in Europe..

Keukenhof pavilion

The most famous canals..Amsterdam has more canal then Venice…owwhh wow…

the canal

 

Holland Amsterdam Canals

The National Museum of Holland: the Rijksmuseum. If nk tengok painting from the 17th century, beratus2 tahun lamenye ade kat sini…wowieee….!!

museum

 

museum1

art

 

The 5 Star Hotel…ooohhh…Magnificionnn!!

amsterdam netherlands

Shopping in Rotterdam…

hol shop0

Not just superstore but it is megastore..

hol shop

 

hol shop1

 

The Holland famous foooooddd….

Of course..starting with..

The cheese…yummyy..

 

holland food2

 

Belgian waffle….oh noooo…waffle asal dari sini…waffles Nelson tu tiru okies…

belgian waffle

Belgian chocolate..

Oh myyy…seminggu kt sane tak payah makan pape pun takpe…nk makan chocolate sajekkk…

belgian choc1

More and more chocolate!!

belgian choc11

Oh goshh…is this all made by chocolate…GAME ON!!!

holland food1

Gosh!!

belgianChocolate

And last but not least…the most famous ice cream in Holland..that is..

haagen daz

Kat Malaysia mahal ice cream nih…ni kt Holland kite makan byk2 k…

hdaz

Some facts about Holland…

Did you know that….

  • Holland still has around a thousand old-fashioned working windmills? Oh, my hubby loves Windmills!
  • Holland has no less than 15,000 km of cycle paths? They cycle a lot I guess.
  • Every Dutch person has a bike and there are twice as many bikes as cars? Told ya!
  • The Netherlands and Holland are the same place? Oranje?
  • The Dutch are the tallest people in Europe? Tall, fair and handsome?
  • One-quarter of Holland is below sealevel? Sounds like Venice…
  • Most Dutch people speak a foreign language as well as Dutch? I heard they speak English.
  • Amsterdam has 1,281 bridges? Jom amik gambar kat bridge!
  • Amsterdam is built entirely on piles?
  • The Van Gogh collections in the Van Gogh Museum and the Kröller-MĂŒller Museum are the largest in the world?
  • The highest point in Holland is 323 metres above sea level, and is referred to as a ‘mountain’?
  • Rotterdam is the second largest port in the world?
  • Holland is 6.7 metres below sea level at its lowest point?
  • When you arrive at Schiphol Airport, you are four metres below sealevel?
  • Holland has more than 4,400 km of navigable rivers, canals and lakes?

 

OOOHHHH WOWWWWWW!!!!!!

U want to know how to get this FREE ticket and F.O.C trip???

It is so simple…

Buzz me..

012-2229453/016-3229453

salha2910@gmail.com

Congrats Adliza!!

By Success Story4 Comments

Congratulations!!!!!

To Adliza and hubby for her new car…!!!

Alhamdulillah…

adliza

 

Adliza.. i really proud of u..!!Just 9 bulan je berbisnes, dah pegang income rm45,000 sebulan and dah pakai kereta idaman…and now just menghitung hari je untuk naik CDM iaitu pangkat tertinggi dalam bisnes ni..

Nk tau lebih lanjut about adliza tak?

Ok..Adliza ni dulu one of Best Student Malaysia and menyambung pelajarannya di USA…hampir 4 tahun adliza kat sane..and bile die balik Malaysia..adliza bekerja di Petronas selama hampir 7 tahun…

Mase first2 dulu, adliza nk buat bisnes ni just nk cari additional income je…die kate if dapat rm1000 pun oklah…tapi since die masuk je..income terus mula dengan rm3000 and meningkat ke rm5000 then  rm10,000 dan seterusnya sampai sekarang rm45,000 and now dah bawak kereta idaman…

Adliza pernah ckp..”if i tak buat bisnes ni or i still terfikir2 lagi…i think 2 tahun lagi i bekerja maybe belum boleh pakai Merc lagi..”

and Adliza pun ckp, ” i think dengan income camni, i rase berbaloi i blaja 4 tahun kt US…”..

Yup..i think most of us pun ade pendapat yg same…memang rase berbaloi usaha kite blaja bertahun2 bile pegang 5-6 angka..

lagipun kite dok kt KL ni memang nk cari rezeki…and WHY NOT if kite betul2 cari rezeki…supaya bukan cukup untuk kite je…malah untuk mak ayah,keluarga and untuk masyarakat sekeliling jugak…

Kan hidup lebih bermakna…

So anyway, congrats again for both of u..!! I really2 proud of u my dear!!

 

CDM Convention..

By Business, Premium BeautifulOne Comment

Last weekend, semua CDM ade convention di Cameron Highlands…

Dah lame sgt i tak gi Cameron ni…mau nk dekat 10 tahun kot…memang best sgt…Cameron sejuk cam dulu lagi…we all punye seminar kt Equatorial Hotel..macam2 aktivity kat sane…seminar with Mr.Heera Singh the best so far…Banyak betul yang i blaja from Heera especially on Positive Attitude…

Then after that ade Malam Gala Dinner…awesome!!!!Kak ana and Hanis buat permintaan utk i nyanyi…aiyoo…dh 10 years tak nyanyi..menggeletakkkkk jugeekk…but everything went well..then boleh pulak maalam tu siap dapat “Best Dress” lagik…i pakai bawak je baju DDM i dulu..tapi cuma ubah gaya tudung…my tudung hasil pintalan my leader, Hanis..

So special thanks to Ezuwan Ismail…Designer baju i and designer tudung i Hanis Haizi…hehe…

So enjoy the piccass….

premiumbeautiful salhazain cdm2011 6

My seminar style..

 

 

premiumbeautiful salhazain cdm2011 15

Our ballroom event..

 

 

premiumbeautiful salhazain cdm2011 17

ermm...ni nape ntah pose camni...ala..cinderella tertinggal kasut mungkin..

 

 

premiumbeautiful salhazain cdm2011 11

Dewi Remaja...ahasskkkss!

 

 

premiumbeautiful salhazain cdm2011 23

Kak Ana sgt slimmmm...

 

 

premiumbeautiful salhazain cdm2011 24

With our great leader..CDM Abg Lan...Salute..!!

 

 

premiumbeautiful salhazain cdm2011 28

With our great leader..CDM Kak Ana...Salute..!!

 

 

premiumbeautiful salhazain cdm2011 26

With the Legend..Mr Tan Kai Hee...our Company CEO...so humble and sangat baik orangnye...Salute!!

 

 

premiumbeautiful salhazain cdm2011 27

Pemenang Best Dress...hahahaha!!!Ade orang jeles tak i amik gamba ngan abg ni??mesti adee...teeheeehee...

 

Premium Beautiful Business

By Business, My Fav's, My story, Premium Beautiful6 Comments

Business ni sangat2 beautiful…every single day me and my group mesti ade beautiful moments together…dahla takde pressure..we all boleh tentukan mase kita sendiri…boleh buat keje or discuss about business kat mane2 yang kami suke contohnya kt KLCC ke, Pavi , Empire, The Curve, OU…and apart from that we can enjoy our favourite food together..Teh Tarik Place ke, Wong Solo, Sakae Sushi, Ole2 Bali,Chillies,Dome,Ikea Cafe or enjoy our favourite drink /dessert together cthnya kat Starbucks,Dome,Coffee Bean, Tutti Fruity, Delicious (i suke red velvet) and macam-macam lagila…selain tu, takkala makan minum jekan..of coursela gi shopping…and kadang2 sempat tgk movie dulu (tu activity i ngan hanis dulu2)…

Dahla business ni memang enjoy and takde pressure..we all pulak bekerja in a team…and bukan setakat team je..dah macam sisters dah kami ni…rasenya lagi rapat dari adik beradik…

The best part is…at the end of the month..dapat income…kalau ckp income ni memang luarbiase sket..dhla best buat bisnes enjoy2 je..if utk orang bekerja buat waktu weekends je..taaaaapi….income paling kurang pun rm4000 and Alhamdulillah kalau biz partner Salha kebanyakannya, dah capai income 5 figure…Alhamdulillah syukur…and ramai lagi yang dalam proses nk dapat 5 figure jugak…insyaAllah…

Tu baru kat malaysia je salha cerita…tak masuk cerita nk pegi melancong oversea…untuk tahun ni kami akan berlepas ke Perth on April and next will be Hong Kong and Venice…aiyooooo, Venice ke….mau i tido dalam Gondola tu kan tak bangun2!hehe…paling best if pegi pulak same2 ngan kawan2 business..memang enjoyla..macam untuk Hong Kong ni insyaAllah salha akan bawak satu bas…tak ke best tu pandang kiri kanan semua kawan rapat kite,adik bradik kite…bestnyeeee!!!!confirm kat Hong Kong nanti..turun bas je masing2 lari marathon gi shopping kan…wooo…tak sabar…

Bandar Kuala Lumpur 20110309 001771

Me at KLCC...sambil berbisnes sambil buat Chanel Makeover..siap photoshoot lagikk!!


Bandar Kuala Lumpur 20110309 00173

I di personal touch oleh my leader aka best buddy..dah macam kembar dah kami..hanis pun join makeover jugak..hehe...

 

Bandar Kuala Lumpur 20110304 001421

Ngan iffa kt KLCC...maseni kat Chanel jugak...nk borong Chanel...konon nk beli satu je barang...terbeli lapan...haih!

 

Sungai Buloh 20110312 00196

Ngan Aishah at Teh Tarik Place...Kami amat menyukai roti canai garing die ok!!sgt setappp!!

 

IMG 20110312 00193

With Dina, biz partner Aishah...hmmm...sweetkan diorang...macam adik beradik...

 

Ampang 20110313 00209

With CT and Aida kat Wong Solo...ayam die memang fav..nampak tak baju merah tu..anak dh dua tapi cunsss!!yang biru tu pulak still single uu...

 

Sungai Buloh 20110311 00191

With Izyan and Aishah...dh bincang bisnes..gi shopping pulak...maseni i jadi izyan punya image consultant..habis semua baju kt Forever21 tu kitorang try..

 

IMG 20110305 00170

with afzan...my dear biz partner kt jb...sweet orangnye...sian die kt jb..tapi u bukan keseorangan tau dear...kami sentiasa ade kt kl ni utk uu...

 

IMG 20110313 00210

muka kekenyangan kt Wong Solo...Alhamdulillah!!go Aida!Bakal jam!

 

Hehehe…sesiapa nk join our beautiful journey, jomla…best sangat tau…kite tengah2 muda2 ni la mase nk rase semua ni…kan..kan…hehe…jom2!
XOXO!!

016-3229453

salha2910@gmail.com

 

Ezuwan Ismail

By FashionOne Comment

Thank youuuu Ezuwan Ismail….

My designer for The Red Carpet event…

He’ s one of top designer in Malaysia..memang ramai dah artis tempah dekat Ezuwan antaranya Nora Danish, Lisa Surihani, Vanida Imran, Diana Daniel and ramaaaaai lagi…Ezuwan pun designer untuk Anugerah ABPH, ASA, EH, Dewi Remaja and macam-macam lagi…Even he’s one of the top designer, but sangat humble and friendly orangnya…What i love about him is he’s really commited to his work, and he’s really-really creative…cakap je whatever yang u nak for your dress, confirm dress tu akan jadi yang the best!!!

Seriously, i really luuuurvve his creation…

He said, dress ni pun one of his Masterpiece…

Cantekks..i sukee sangat!

It’s like my dream come true dress!!

Thank uuuu Ezuwan!!

Enjoy the pics…

 

DSC 0055 2

 

DSC 0060 4

 

DSC 0061 51

 

DSC 0098 161

 

DSC 0089 141

 

XOXO..

PREMIUM BEAUTIFUL-Red Carpet Event..

By Fashion, Success Story13 Comments

Seperti yang dijanjikan..ini die gamba on our Red Carpet Event yang berlangsung pada hari Sabtu on 26th..on that day ialah Malam Anugerah untuk semua Diamonds..so i dapat anugerah sebagai Double Diamond Manager (walaupun dah CDM), coz i jadi CDM on January meaning sebagai pembuka tirai tahun 2011 ini..but dapat anugerah CDM on Dec 2011 nanti..so kene nantikan my Grand Event akhir tahun nanti…

And congratulations pada semua rakan kongsi Salha yang dapat anugerah malam tu..adliza for DSM and DDM(dua2 sekaligus)..cane tah timing i and adliza amik anugerah mesti samee…hahah klakarkan… and my hubby (for DSM)..Alhamdulillah…So insyaAllah after this lebih ramai lagi yang menyusul..

So Salha tanak cerita panjang2…enjoy the pic…that night memang best sgt..it was a blaaasssstt!!!!

DSC 0398 801

 

DSC 0061 5

 

DSC 0053 1

 

DSC 0089 14

 

DSC 0110 19

 

DSC 0085 11

 

DSC 0098 16

 

DSC 0073 8

 

DSC 0133 20

 

DSC 0137 21

 

DSC 0154 26

 

DSC 0165 29

 

DSC 0167 30

 

DSC 0175 33

 

DSC 0180 35

 

DSC 0190 37

 

DSC 0229 45

 

DSC 0232 46

 

DSC 0233 47

DSC 0255 56

 

DSC 0237 49

DSC 0239 50

 

DSC 0240 51

 

DSC 0276 64

 

DSC 0282 66

 

DSC 0245 54

 

DSC 0335 67

DSC 0340 69

 

DSC 0343 71

 

DSC 0348 72

 

DSC 0360 75

 

DSC 0368 77

PREMIUM BEAUTIFUL Testimonial

By Premium Beautiful6 Comments

I’ve received an email from my happy customer and now dah jadi biz partner in JB..Name die Afzan and baru deliver baby…memang badannya naik hampir 10 kg after deliver…but now, she’s a happy girl!!!!

Yeayyy!! Congrats to you dear…!!

Salam Salha,

I have great news to share with you. Since I received my PB set I was so excited to try it on. As recomended I wear it 8 hours per day (sometimes more). Honestly the first day wearing it I rasa macam senak je. Kepala pun pening-pening sikit. But the next day dah tak rasa senak and selesa dipakai.
And you know what, after ONLY 3 WEEKS of wearing PB I was so shocked and happy because my waist and bottom dah kurang 5cm and now I dah boleh pakai 2nd hook. That’s amazing sebab I tak buat apa-apa exercise or diet. Dulu kalau diet or exercise pun susah nk dpt result macam ni. PB does works wonder!
Thanks a lot dear!

Lets see her pic!!!

Now she’s wearing the 2nd hook!!

afzan1
see her difference just in 3 weeks…
afzan2
More beautiful stories click on her blog..Afzan..

She has experience the magic of PREMIUM BEAUTIFUL…
So can you!!!

Call us now!!

Nurul Afzan

(for JB customers, please call her immediately while promo still ON!!)

Yours truly

012 – 222 9453